resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 2519
    izlemediğim 6 nisan 2021 real madrid liverpool maçından sonra aptal fenerlilerin dezonformasyonlarına maruz kalmamak ve belki de bizim taraftarın pollyanacılıgı olabilir etkilenmeyeyim diye her zaman yaptığım gibi kendisini liverpool forumlarından okudum.

    genelde takımın hepsinin kötü olduğundan ve ozan'ın elinden geleni yapıp benzema gibi bir adamı durdurduğundan bahsedilmiş. takım kötü derken, ozan iyiydi takım onu yarı yolda bıraktı şeklinde. gayet iyi oynadı diyor herkes.
    maçı ozan'ın hatasını bulmak için izleyen herkese tek tük şeyler batacaktır. ama liverpool sevdasıyla izleyenlere takımın genel hali ve sırıtan oyuncular batar. ozan'dan onlar gayet memnunsa üzerine yapılacak yorum yoktur.

    genel görüşüm ozan liverpool camiasında olumlu görülüyor. olumlu görenlerden eleştirenler olsa da bu eleştirenlerin de çoğu "adam 20 yaşında ışık var, tek tük hatalar olur" diyebiliyor. ozan'ın peformansı dalgalı oluşuyla soru işareti yaratsa da potansiyeline kesinlikle liverpool'un yatırım yapacağını düşünüyorum. taraftar da bu kafada ki çoğu dediğim gibi performansını da beğeniyorlar.

    kaynak merak eden google'a "liverpool forum" yazıp ilk 2 3 linke de baksın bi zahmet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın