• 4
    türk akademi dünyasının özeti gibi adam. öyle bir hava yarattılar ki sanki galatasaray bu şampiyonluklar yok diyor, sanki bu turnuvalar var, düzenlendi diyen tarihçileri linç ediyor, sanki bu kupalar fenerbahçe müzesinden toplatılsın diyor.

    ulan denilen şey o düzenlenen müsabakaların mevcut süper lig şampiyonluk sayısına eklenemeyeceği. nasıl türkiye kupası lig şampiyonluğu olarak sayılmıyorsa, bu turnuvalar da lig statüsünde değil. ülkede akademisyen olmuş adama derdini anlatamıyorsun ki halka anlatabilesin amk.

    fenerbahçe türkiye futbol şampiyonu olarak 3 şampiyonluk talep ediyor, galatasaray istanbul ligi şampiyonu olup türkiye futbol şampiyonluğuna katılma hakkı kazandığı 4 sezon bu organizasyon düzenlenmiyor. benim bugün fenerbahçe gibi talep edebileceğim 4 olası şampiyonluğumu organizasyon düzenlenmekten vazgeçildiği için talep edemiyorum. keza milli küme 3 büyük şehrin takımının davet ile katılabildiği ulusal olmayan bir turnuva diyorum.

    süreklilik yok, deplasman yok, format yok, ulusal değil, düşme çıkma yok. bu yüzden mevcut süper lig şampiyonluklarına eklenmesi hukuksuz diyorum. bu turnuvalar yoktur, fenerbahçe şampiyon değildir demiyor kimse. ama gel gör ki bu ülkenin okumuşlarının dahi kalibresi erhan afyoncu'nun tweetlerinde saklı.

    kendisini tarihin arka odasından bilen insanlar nasıl bir adam olduğunu, tarihçiyken msü'e nasıl rektör olduğunu az çok bilir. kendisi bu konuda bu tip bir savunma pozisyonuna geçmişse hükümet bu şampiyonluklara olur vermiştir. geçmiş olsun.

    https://twitter.com/...135902690201606?s=20
App Store'dan indirin Google Play'den alın