• 23
    galatasaraylılığın kalbi denilen yerin başına bir fenerbahçeli hem de azılı bir (eski) kongre üyesi fenerbahçeliyi atıyorlar sonra birileri çıkıp içimizde bir fenerbahçeli var ve sesiniz çıkmıyor dediğinde "galatasaray lisesine düşmanlık yapıyorlar" goygoyu başlıyor.

    kimsenin galatasaray lisesine düşman olduğu yok. ama lisecilerin galatasaray taraftarına tepeden baktığını bilmeyende yok.
    biz vahdettin gibileri savunan lisecilere rağmen bu kulübün taraftarıyız. eğer bir mücadele başlayacaksa önce kendisiyle lise koridorlarında gençlik anıları olan insanların mücadele etmesi gerekiyor tıpkı boğaziçi üniversiteli onurlu insanların yaptığı gibi.

    lise mezunu çocuklar kulübe üye olmadı diye ortalığı ayağa kaldıran tiplerin bu konu hakkında tek hamle yaptığını gören var mı ?
    çok büyük galatasaray taraftarı olan bu mezunlar "lisenin başında bir fenerbahçeli olmaz olamaz" diye en azından bir bildiri yayınlamış mı ?
    kabataş erkek lisesi öğrencileri mevcut müdür'ü çatır çatır protesto etmiştir. mevcut öğrenciler bunun için bir reaksiyon göstermiş mi ?

    bu durumla ilk olarak dertlenmesi gereken taraftarlar değildir.
    ayrıca, eğer taraftar ile lise'nin arasında oluşan bir mesafe varsa bunun nedeni de yine taraftar değil lisecilerdir.

    seçim zamanları mehmet demirkol denen fenerli lise koridorlarında gezer ve tv ekranlarında güle oynaya "aldığım kulis bilgilerine göre falanca başkan kazandı" goygoyu yapardı yani vahdettin ilk değil son hiç değil. eğer siz galatasaraylı olmayan bu insanları sırf liseli diye içinizde barındırır kulübün mahrem bilgilerini bile kendilerine aktarırsanız sizi ciddiye almamızı ya da güvenmemizi beklemeyin. galatasaray'ın menfaatleri birilerinin lise anıları ve arkadaşlıklarından daha kıymetlidir.

    vahdettin denen adam öncelikle galatasaray liselilerin sorunudur. mezunlarının çok iyi yerlere geldiği, etkili insanlar olduğu söylenen bu lisenin mezunları ve öğrencileri, bulunduğu makama rağmen galatasaray'ın çıkarlarının aksi yönde beyanda bulunabilecek kadar taraflı bir fanatiği içlerinde barındırmayı geçtim lisenin başında kalmasını onurlarına yediriyorlarsa o da onların sorunudur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın