• 16
    objektif bakınca taraftarlık zaten başlı başı bir vaka da böyle adamları görünce galatasaray taraftarı olmak gerçekten bambaşka bir kafa. lise ile organik bağı olmayan bir insan neden galatasaray'ı tutar gerçekten son dönemde iyice sorgular oldum. kulüp işte bu vahdettinlerin, eşreflerin, demirkolların arkadaş bizlik bir durum yok ki. biz neden zerre kadar itibarımız olmadığı, bizleri küçük, kendini elit gören başkasının sahibi olduğu bir kulüp için yollara düşüp, destek oluyoruz anlamıyorum.

    adam fenerbahçe üyesi olarak liseye müdür oluyor, galatasaray lisesi müdürü sıfatı ile de galatasaray'ın aleyhine sonuçlanacak usulsüz iddiaları televizyonlarda destekliyor. bir okul müdürünü, bir spor kulübünün 80 sene önceki şampiyonluklarını ne ilgilendirir orası da ayrı muamma. neyse, bu adamı galatasaray başkan adayı, divan başkanı dahil tüm lise mezunları sırf aynı liseden mezunlar diye arkasında duruyor, başka bir kriter yok. bu adamın galatasaray'ın zararına çalışması da bir kriter değil zaten onlar için, uyuşturucu satıcısı, dolandırıcı falan da olsa arkasında dururlar ona da eminim bak. dahası bu vatandaş bugün bile sırf lise mezunu diye zaten otomatik sorgusuz sualsiz galatasaray'a da üye olabilme imkanına sahip. ulan böyle biat, böyle itaat, böyle teşkilat tarikatlerde, cemaatlerde yok amk. yerine dibine batsın liseniz harbi tiksindirir hale geldiniz.

    deplasmana giden, kışın soğuğunda gece 2de yaya eve dönen, çoluğunun çocuğunun rıskı ile takıma destek olan taraftarın zerre kadar kıymeti yok ama böyle adamlar taraftarlığını yaptığımız kulüpte baş tacı. adamlar baksan kulübün sahibi ama bir dirhem olsun maddi manevi katkısı yok, üstüne altını oyuyor, sana bana böcek gibi bakıp; burnu havada benim osuruğum mis kokar diye geziyor ve biz hala desteklemeye devam ediyoruz. bu bambaşka bir kafa gerçekten. ben zaten dinden de böyle böyle soğudum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın