• 42157
    ---------------------------3 nisan 2021 hatayspor galatasaray maçı maç sonu röportajları---------------------------

    "bu geceyi bizim için izahı olmayan maç olarak değerlendiriyoruz. hepimiz bu maçtan sonra özeleştiri yapıp buradan nasıl dersler çıkaracağımızı değerlendireceğiz. milli maçlar sonrası maalesef bu tür maçlarla ve sonuçlarla karşılaşabiliyoruz. bugün bizi üzen şey sonuçtan ziyade sahada göstermediğimiz tepki, şahsımıza, kişiliğimize ve galatasaray’a yakışmayan bir mücadele olmasıydı. bu tür durumlarla ilk kez karşılaşmıyoruz. daha önce de karşılaştık. sonuçta galatasaray'ız. bunu nasıl yönetiriz, buradan nasıl çıkarız bunun hesaplarını yapacağız. sonuçtan ziyade oynanan oyun ve gösterilen mücadeleden ötürü camiamızdan ve taraftarımızdan kendi adıma özür diliyorum.

    bu oyun yeterli değil. bununla ilk kez karşılaşmıyoruz. kalan maçlarda ne yapabiliriz, süreci nasıl yönetebiliriz, buradan nasıl çıkabiliriz, bunların hesaplarını yapacağız. kendimize ve galatasaray’a yakışan şekilde bu süreçten en kısa sürede çıkmaya çalışacağız. oyuna dahil olan arkadaşlar bir tepki verdiler. bu galatasaray için yeterli değildi. sonuçtan çok bizi oynanan oyun ve verilen mücadele üzdü. sadece oyuncu grubu olarak değerlendirilmesin. hepimiz buna dahiliz.”

    levent şahin
    galatasaray futbol takımı yardımcı antrenörü

    gedson fernandes: “hiç istemediğimiz, beklemediğimiz bir sonuç aldık. yapacak bir şey yok. bu maç geride kaldı. önümüzde maçlarımız var. hedefimiz belli. bu hedef için elimizden geleni yapmamız, bugünden daha iyisini yapmamız gerekiyor.

    her maç bir final. her maça final gözüyle bakıp, daha iyi şeyler yapıp, bu maçlardan üç puan alarak yolumuza devam etmemiz gerekiyor.”

    ryan donk: “iyi bir hava yakalamıştık. 8'de 8 yaptık güzel bir havaydı ama ne yazık ki onu devam ettiremedik. bize karşı rakipler daha fazla motive oluyor, daha farklı hazırlanıyorlar tabii ki. bugünkü maça baktığımızda 3-0 olmaması gereken bir skor. ne yazık ki hatalar yaptık. bundan sonra yapmamız gereken kalan 9 maçta bu hataları tekrarlamamak, sorumluluk almak ve önümüze bakmak.

    bir stoper oyuncusu olarak ben tabii ki kendi sorumluluğumu alıyorum. defans hattı ve takım defansı olarak hepimizin sorumluluğunu alması gerekiyor. yediğimiz gollere bakarsanız rakibe verdiğimiz hediye diyebiliriz. bireysel çok hatamız oldu. rakiplerimizin muhteşem aksiyonlarıyla veya hücum organizasyonlarıyla atılmış gollerden ziyade bizim onlara armağan ettiğimiz çok goller oldu. ben de stoper oyuncusuyum, ben de sorumluluğumu alacağım. defansif olarak daha iyi yerlere getirmemiz gerekiyor takımımızı. şampiyonluk yolunda daha zorlu süreçlerden geçtik. daha zorlu durumlarda biz şampiyonluğu kazandık. benim herhangi bir korkum yok. takımıma ve kendime çok güveniyorum. bazı konularda kendimizi geliştirip bu 9 maça en iyi şekilde hazırlanmamız gerekiyor."

    ---------------------------3 nisan 2021 hatayspor galatasaray maçı maç sonu röportajları---------------------------

    (bkz: süper lig 2020-2021 sezonu)
    (bkz: galatasaray futbol takımı)

    kaynaklar: galatasaray.org
    https://www.galatasaray.org/...en-aciklamalar/48433
    https://www.galatasaray.org/...si-aciklamalar/48432
    https://www.galatasaray.org/...si-aciklamalar/48434
App Store'dan indirin Google Play'den alın