• 23
    mevcut takımla hiçbir şeyin değişmeyeceği döneme gireriz. 2 senedir doğru teşhisi konmayan bir takıma sahibiz.

    burda hem hoca hatalıdır hem de taraftar.

    taraftar sanıyor ki sıkıntımız sistem, tatik, diziliş, antreman vs. bu sebeple de fatih hocaya yükleniyorlar.

    fatih hoca da sanıyor ki tercihleri hep doğru. takımı baştan aşağı yanlış planlamış, yanlış transferler yapılmıştır. 2 senedir dilimde tüy bitti. ve ben yanılmadım sonuçlar da ortada. kadromuz kötü bir kadro. ve sürekli eklenen parçalarla daha iyiye gitmiyor zira tercihler hep hatalı.

    taraftar diyor ki "bizim kadromuz harika bir kadro bu kadro nasıl böyle top oynar". heh işte sevgili taraftar, senin kadron harika olsa böyle oynamaz zaten. senin kadron harika olsa 2 senede 80 maç oynanmışsa bunun en az 20sinde süper top oynar. 20sinde de iyi oynar. 20sinde vasat oynar kalan 20sini hocanın yanlışları sebebiyle kötü oynar, oynayabilir. süper, harika kadrolar, 2-3 senede en fazla 10-15 tane iyi maç oynamaz. bizdeki durum budur. toplasak 15 tane iyi maçımız var. belki de yok bile.

    taraftar sürekli diyor ki "bu takım en son ne zaman iyi oynadı hatırlamıyorum". evet katılıyorum. e ama kardeşim en son ne zaman iyi oynadığını hatırlamadığın bir takıma iyi kadro nasıl diyorsunuz?

    sonuç olarak fatih terim kalsa da, gitse de galatasaray baştan aşağı kadroyu yenilemediği sürece bugünden beter durumlara gelir. kötü oyunun sebebi hoca değil ama kötü oyuna sebep olan hoca. incecik bir fark var arada.bu takımın herhangi bir hoca ile bu kadroyu başarıya götürmesi imkansızdır.

    en az 2 stoper, 2 sol bek, 3 ortasaha, 2 kanat ihtiyacı olan bir kadroya iyi kadro demekten vazgeçelim. evet iyi oyuncularımız var ama kadro planlaması o kadar kötü ki var olan iyilerden de verim alamıyoruz.

    bakın net bir örnek vereyim. önde ya da geride olduğumuz bir maç düşünün, ne oyunu tutmaya ne de ortasahadaki organizasyonu düzeltmeye yönelik bir hamle yapamıyoruz. çünkü yok, bunu yapacak tek bir yedek ortasaha oyuncumuz bile yok. varsa yoksa kanat alıyoruz oyuna, forvet alıyoruz. mecbyr çünkü kadroda bunlar var. bir de sağ bekte fazlamız var, onu değiştiriyoruz. şimdi gel de bu kadroya iyi de.

    sonuç olarak fatih hoca bu kadro yapılanmasında %10000 hatalıdır. evet paramız yoktu, transfer iznimiz de yoktu, üst düzey bir kadro kurulamazdı ama doğru kadro kurulabilirdi. bunu başaramadık.

    fatih terim sonrası her şey güzel olacak, harika top oynayacağız sanıyorsanız allah size şimdiden sabır versin. bir tıp atasözü der ki;

    teşhisi yanlış olan hastalığın tedavisi de doğru olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın