• 16
    başarı seviyesi gelecek teknik direktöre bağlı olmakla birlikte şu andan daha kötü olması mümkün değildir.

    tekrar söylüyorum, mümkün değildir.

    şu anki takımın zerre kadar oyun planı yoktur. yaratıcılığı yoktur. rakibe karşı maça hazırlanması yoktur. doğru kadro çıkarımı yoktur. rakiplere karşı fiziksel üstünlüğü yoktur. doğru yönetilmesi yoktur.

    takımın başında fatih terim’in olmasının getirdiği psikolojik üstünlük ve hırs vardı ama seyircinin olmamasıyla birlikte artık o da yoktur.

    bunlardan birisi var diyen varsa ustası olduğu uzay futbolundan dolayı tebrik ederim.

    hemen her maç ya maça başlayan kadroyu eleştiriyoruz, ya oyun içindeki değişiklikleri. avrupa maçlarının hepsinde, rakip fark etmeksizin fiziksel olarak geride kalıyoruz. kaybettiğimiz her puanın sonrasında hep bir bahanemiz oluyor. eskiden taş gibi oynayarak dev takımlara kafa tutarken artık makasın açılmasını bahane ediyoruz. ligin en zayıf takımlarından bile 3-4 yiyoruz ama bunlar hala bazıları için hiçbir şey ifade etmiyor.

    gelecek herhangi bir teknik direktörün bunlardan herhangi birini daha iyi yapabilmesi durumunda takım daha iyi olacaktır. ama tabi ki yeni gelecek teknik direktöre fatih terim’in sahip olduğu kredi verilmeyeceği için en ufak fırsatta ölümüne eleştirilebilir, oluşturulmaya çalışılan bütün yeni düzenin önü tıkanmaya da çalışılabilir. çünkü daha önceki tecrübelerde başarısızlığı gördüğümüz gibi bunları da gördük.
App Store'dan indirin Google Play'den alın