• 314
    çok galatasaray maçı izledim, cok yenilgi ve kötü oyun gördüm ama böyle umursamaz bir takımı toplasan 10 defa görmemişimdir. ligin bitimine tamı tamına daha 10 hafta varken liderin 30 puan gerisindeymiş gibi davranmak çok kelle götürmeli. biz burda yanarken, kafamızda günler öncesinden bu maçı düşünürken beyzadelerimiz maça çıkmamış bile. bile isteye ancak bu kadar umursamaz olunur. hatay belki de hayatının en rahat maçını oynuyor. defanstan kanada bir top at yeter. alan adam sırayla 3 kişiyi yürüyerek geçiyor, orta açıyor ama kime attığının bir önemi yok çünkü illa ki bir hata yapılıyor ve top onlarsa kalıyor.

    diyebilecek çok şey yok.. biz boşuna her şeye rağmen hesap kitap yapmışız. keşke bizim takımdakiler ile konuşup bakabilseydik durumlarına. öyle olsa bu maçın tarihini bile bilmezdik. altı üstü liderin 3 puan gerisindesiniz be 3 puan.. hadi eksik maçlarını alsınlar 6 puan olsun. daha 10 hafta var be insafsız utanmazlar...

    galatasaray çok kolay ligden kopmaya başladı, beni asıl endişelendiren bu. 2 maç kötü gitmeye görsün lig bitiyor resmen.

    bu maçın sonucu ile artık radikal değişiklikler yapılmalı. kim başkan olacaksa öncelikle o bilinmeli, ardından fatih terim ile bu işin artık ortasının olmadığı bilinerek hareket edilmeli. futbol artık böyle bir şey değil. ayağa top isteyen 3 adamla orta saha kurarsanız rakip kim olursa olsun sizi yener. güç yok, koşu yok, defans kurgusu belli değil, hücum organizesi yok.. yok oğlu yok. bir de alman ligine gidelim diyoruz; valla şu futbolla zaten almazlar da alsalar bile 2 puan bile toplayamayız.

    allah'tan hatay önde baskı yapmıyor, gerçi ikinci yarıda bunu da deneyebilirler. bi yapsınlar da görelim asıl cümbüşü... ne heyecan kaldı, ne sinir. geriye sadece üzüntü kaldı..
App Store'dan indirin Google Play'den alın