• 130
    - bol gollü geçmesi
    - bol kartlı geçmesi
    - hatayspor'un bizi yenmesi

    muhtemel olan karşılaşma. "ev sahibi kazanır ve 2,5 gol üstü olur" bahsi 5-5,50 arasında oranlarla fiyatlanmış durumda.

    bunun yanında;

    "valentin ozornwafor sarı kart görür."
    "martin linnes sarı kart görür."
    "marcelo sarrachi sarı kart görür."
    "penaltı kullanılır."
    "adama traore gol atar."

    bahisleri de alternatif olarak değerlendirilebilir. bugüne kadar yenileceğimize en çok emin olduğum maçlarda bile elim rakip takıma bir kez bile gitmedi ama bu maç diğerlerinden çok farklı. bitcoin'i 3 yıl önce keşfetmekle eşdeğer geliyor bana nedense ama yine de elim gitmeyecek.

    maça gelirsek, maç özelinde herhangi bir beklentim yok. en azından bjk'nin içeride bizimle yapacağı maça kadar şampiyonluğunu ilan etmemesini ümit etmekten başka şansımız yok göründüğü kadarıyla. maç hatay'ın eski stadında oynanacak ve ben hatayspor'un bu seneki tüm maçlarını 90 dakika izlemiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki adamlar atalanta'nın ligin dibindeki takımları boğduğu gibi boğuyorlar tüm takımları ve biz de farklı olmayız ozornwafor-donk-etobo üçlüsüyle.

    özetle ilk yarı dayanıp gol yemezsek ibre bize döner ama erken yiyeceğimiz bir gol ile birlikte senaryolar çok farklı noktalara gidebilir allah korusun. onun için kendi yarı alanımızda, defansif olarak başlamalı ve ikinci yarı topla oynamaya çalışmalıyız.

    mocuishle'nin de dediği gibi, sezonun gerçekten en zor maçı!!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın