• 5106
    herhangi bir medyatikliği olmadığı için başkanını, ikinci başkanını ve başkan yardımcılarımı geçtiğim lakin kürek şubesinden sorumlu yöneticisi (kimse artık) göreve geldikleri mayıs 2018 tarihinden bugüne kadar yapılan 10dan fazla türkiye şampiyonası, kupası vb. resmi yarışmaların birine bile gitmemiş yönetimdir. sorumlu yönetici türkiye şampiyonası olduğu gün futbol takımı ile deplasmana maç izlemeye gitmiş ve başkanımız bir kere bile "senin burada ne işin var güzel kardeşim?" dememiştir. buna mukabil fenerbahçe spor kulübünün sorumlu yöneticisi tıkır tıkır gelip protokolde yerini almış.

    "kürek sporu da ne ya?" diyebilirsiniz, "kapatılsın kulübe yük zaten!" de diyebilirsiniz bunlar fikirdir, belki de gün gelir gerçekten de şube kapanır gider.

    kaldı ki günümüzde senin bu şuben halen açıksa, orada ter döken sporcular ve antrenörlerin varsa sen de sorumlu yönetici olarak bir zahmet poponu hareket ettirip gider protokolde bir kere bile olsa yerini alırsın. hatta yeri gelir, çekişmeli bir şampiyona tüyosu alırsan, başkanını da ikna edersin beraber gidersiniz. kürek sporu yarışları bahar ve yaz aylarında mis gibi havada yapılan akarı kokarı olmayan bir spor türüdür. yani gitmesi külfet değildir.

    hem sen gidersen hele bir de başkanın da giderse medya da gider böylece bir spor dalının daha haberlerde (belki) ismi geçer ve bakarsın 3-5 genç daha spor ile tanışmış olur. herkes futbolcu olacak diye bir kanun yok, imkan da yok.

    futbol kulübü yönetmek zor spor kulübü yönetmek daha da zor iştir ve bu yönetimimiz maalesef bu anlamda iyi hatırlanmayacaktır diye düşünüyorum. daha çok emek vermeliydiler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın