resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 12295
    katkılarını küçümseyip hatalarını abarttığımız, her fırsatta günah keçisi yaptığımız ve en sonunda sezonun en kritik anında göndererek süper lig 2020-2021 sezonu şampiyonluğunu verdiğimiz eski futbolcumuz. sırf “ezberimizdeki 4-3-3”ü oynayabilmek için bile kadroda tutmamız gerekirdi. neyse olan oldu artık.

    tazminat alamaz diyenlerin rahatlığı nereden geliyor bilemiyorum ama ben sezon sonuna kadar alacakları yanı sıra ciddi bir de tazminat alma ihtimalini yüksek görüyorum. eğer bizim bilmediğimiz başka şeyler yaşanmamışsa ve sözleşmesinde kulübe bu tür bir tek taraflı fesih imkanı veren madde bulunmuyorsa, işimiz zor. sadece düşüncelerini açıkladı ve bazı yöneticileri eleştirdi diye profesyonel bir oyuncunun sözleşmesinin sezon ortasında tek taraflı feshedilmesini fifa’nın uygun göreceğini sanmam. oğulcan olayında futbolcunun lehine taraf olmasını beklediğimiz sistemin konu belhanda olunca kulüp tarafında olmasını beklemek saflık olur.

    tazminatın dayanağına gelince, eğer kulüp haksız bulunursa, bir oyuncunun sözleşmesinin haksız bir disiplinsizlik ithamı ile sezon ortasında feshedilmesi ve oyuncunun işini yapmaktan alıkonulması gibi bir duruma sebebiyet vermiş olacağız. bu durumun oyuncunun sonraki sözleşme olanaklarını ve ücret düzeyini olumsuz etkileyecek olması güzel bir tazminat sebebi olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın