• 199
    19 mart 2021 galatasaray çaykur rizespor maçını kaybederek kendi açımızdan anlamsız, diğer iki takım açısından ise çok önemli hale getirdiğimiz futbol müsabakası.

    bizim açımızdan bir anlamı kalmadı, çünkü lige iki gün önce kesin olarak havlu atmış durumdayız. matematiksel olarak şansımız olması hiç bir şey ifade etmiyor. yaptığı hataları göremeyen, bırakın hatalarından ders almayı, bunlarda ısrar eden bir kenar yönetimi ve kulüp yönetimi ile buraya kadar gelmek bile başarı.

    beşiktaş açısından cuma gecesi itibariyle bu maç şampiyonluk maçı haline geldi. kazanırlarsa kesin olarak şampiyon olurlar çünkü şu an için en iyi oyun planına sahip olan ve bunu bir süreklilik içinde uygulayan tek takım beşiktaş. üstüne oyuncuları en iyi motive olmuş takım da onlar.

    bizim devreden çıkmamız fenerbahçe için bu maçı daha da önemli hale getirdi. eğer kazanırlarsa kalan haftalarda saha dışı faktörleri tam güç devreye sokarak şampiyonluğu alabilirler. bizim içinde olmadığımız bir yarışta beşiktaş’ın işini iki üç haftada bitirirler. o nedenle bu akşam fenerbahçe için köprüden önceki son çıkış.

    bu koşullar altında bu akşam maça hakemler damga vururlarsa ve maçı beşiktaş’tan alıp fener’e verirlerse hiç şaşırmam. bu maçın hakeminin bir süre önce bize nasıl bir operasyon çektiğini de unutmamak lazım. benim tanıdığım kadarıyla sergen yalçın bu maçı beraberliğe razı şekilde oynar, illa kazanmak için kaybetme riskini göze almaz. bu da maçın hakemlerine bir iki hata ile maçın skorunu tayin etme imkanı verir. bekleyelim görelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın