resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 6375
    galatasaray tarihinde 7 maçlık başarılı iç saha performansı bulunan juventus'un mevcut yardımcı antrenörü, galatasaray'da 8 süper lig şampiyonluğu, 3 türkiye kupası, 4 süper kupa ve 1 uefa kupası kazanmış, şampiyonlar ligi'nde içeride dışarıda defalarca kez devleri devirmiş, şampiyonlar ligi'nde çeyrek final görmüş, kulüp tarihinin en büyük efsanesi ile karşılaştırılmış, diyecek başka bir şey yok.

    tudor çok genç yaşta, 38 yaşında galatasaray'a hoca olan, potansiyeli olan bir hocaydı, hepimizin de beklentisi vardı kendisinden, lakin gömlek ona çok büyük geldi. belki ileride iyi yerlere gelebilir, başarılı bir teknik direktör olabilir ama kendisinin galatasaray kariyeri 17/18 sezonunun ilk 7-8 haftası hariç felaketti.

    tudor döneminde oynadığımız bir kaç maçı tekrardan hatırlamanızı tavsiye ediyorum;

    (bkz: 29 ekim 2017 trabzonspor galatasaray maçı)

    (bkz: 18 kasım 2017 istanbul başakşehir galatasaray maçı)

    (bkz: 2 aralık 2017 beşiktaş galatasaray maçı)

    (bkz: 17 aralık 2017 yeni malatyaspor galatasaray maçı)

    özellikle başakşehir ve beşiktaş maçı tudor'un isminin geçtiği yerde aklıma gelen ilk maçlar. hatırlayanlar vardır, o beşiktaş maçında tarihi bir fark yiyebilirdik, beşiktaş biraz daha bitirici olsa rahatlıkla 7-8 farkla kazanabilirdi o maçı.

    hiç bir başarı beklemeden tudor'a en az 3 sene filan sabretmiş olsaydık belki bugün o imrendiğimiz bazı avrupa takımlarının seviyesine gelmiş olabilirdik, ama burası galatasaray, atalanta değil. her sezon şampiyonluk beklenen bir yerde 3-4 sene boyunca bir beklentinin olmaması gerektiğini kimse taraftara açıklayamaz. galatasaray teknik direktörlerin staj yapacağı bir yer değil.

    bir kez daha hatırlatmak istedim, tudor'un galatasaray kariyeri başarısız bir dönemdi, sonrasında da gittiği takımlarda başarılı olamadı duyduğumuz kadarıyla, o yüzden tudor güzellemesine hiç kalkmayın. hele ki fatih terim ile kıyaslamaya kalkmak, gerçekten komik duruma düşersiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın