resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 6374
    galatasaray'da genel itibariyle başarısız bir tablo çizmiş, şimdilerde yardımcı antrenör olarak çalışan*, hırvat futbol adamı.

    kendisinin galatasaray futbol kulübü'ndeki iç saha performansını, fatih terim'in iç saha performansıyla kıyaslamak ve bu kıyası yaparken fatih terim'i yermek en basit tabiriyle komedidir. galatasaray futbol kulübü 2020-2021 sezonunda etkili bir iç saha oyunu oynamıyor olabilir ve bu eleştiriye açık bir durumdur. fakat bu eleştiriyi yaparken, dünya futbol tarihinde eşi benzeri olmayan koşullarda (ana tartışmanın iç saha performansı olduğunu düşünecek olursak, pandemi sebebiyle seyircisiz oynanan maçlar, bu koşullar arasında en ön plana çıkanıdır.) futbol oynandığının unutulmaması gerekir. yoğun maç takvimi, zırt pırt testten geçirilen oyuncular, ekstra önlemler, kişisel anksiyeteler, vs... 2020-2021 sezonunun mevcut futbol atmosferini etkileyen dinamikler daha da sıralanabilir.

    şimdi gelip de tudor'un iç saha performansı müthişti, fatih terim ders alsın dersen; yaşını belli etmiş olursun. yaşının belli olmasındaki sorunun ne olduğunu da düşünüyor olabilirsin. şöyle ki; galatasaray tarihini zerre bilmeyen genç ve heyecanlı biri olarak, türk futbol tarihindeki en başarılı futbol kişiliğini eleştirmek, dışarıdan oldukça gülünç duruyor. neden biliyor musun? galatasaray futbol takımı tarihindeki en etkili iç saha performanslarını fatih terim dönemlerinde vermiştir. iletişim halinde olduğumuz bu sözlük platformunun tek avantajı, klavye satın alıp deden yaşındaki insanları yardımcı teknik direktörlerle kıyaslamak değil; aynı zamanda bilgiye ulaşabilmek. açıp bakacaksın, bu takım nasıl yollardan; ne şekillerde geçmiş diye. nasıl senelerce şampiyon olmuş, avrupa'da kupa kazandığı dinamiğe ulaşması için hangi mesafeler kat edilmiş, öğreneceksin.

    not: allah'a şükür bugün de gözlerimiz sürreal bir şey görmüş oldu: yardımcı antrenör igor tudor ve galatasarayefsanesi fatih terim'in iç saha performanslarının kıyaslanması. bakalım daha neler göreceğiz. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın