• 128
    genel kanının aksine fenerbahçe'nin yenilmesini istiyorum. durduk yere kazanıp havaya girmelerine gerek yok. öyle ya da böyle bu maçtan sonra hala 10 hafta olacak. kaybetmeleri durumunda ise büyük darbe almış olacaklar ve tamamen olmasa da devre dışı kalmış olacaklar. her ne kadar hayattaki en büyük nefretim tinerciler de olsa bu maçı kazanmaları bizim için iyi olacaktır. ben bizim şampiyon olmamızı olası görmediğim için en azından 2.lik koltuğunu garantiye almamızı isterim.

    diğer taraftan maçın gerçekçi bir yorumunu yapmak gerekirse fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum. takımlar arasında büyük performanslar farkları yok aslında. beşiktaş'ı diğer takımlardan ayıran en büyük özellik topa yaptıkları baskı. özellikle kaybettikleri topa anında reaksiyon vermeleri ve yüksek mücadele gücüyle maçları rahat bir şekilde kazanıyorlar. fenerbahçe bu mücadeleye karşılık verebilir mi? doğru oyuncu tercihleriyle olabilir. her şeye rağmen fenerbahçe'nin hızlı oyuncuları, becerikli ayakları var. en basiti geçtiğimiz 2 başakşehir maçlarındaki görüntüsüyle çıkarsa beşiktaş, başı çok ağrır.

    bol kavga gürültülü bir maç olsun diliyorum ama oyuncu profillerinden mütevellit pek olası değil. beşiktaş kazanır umarım ama buna da pek ihtimal vermiyorum. fener bu maçı kazanacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın