• 73
    ne yalan söyliyim, 14 mart 2021 fenerbahçe gençlerbirliği maçı öncesinde “fener bu maçta bir maganda kurşunuyla gümlese de, beşiktaş’ı yense. iki maçtan yine 3 puan alsa ama bize yarasa” diye geçirmiş sonra da “yok ulan artık, o kadar da değil. fener ilk yarı 3 yapmazsa şükret” demiştim kendi kendime.

    saçma dileğimin ilk ayağı gerçekleşti gerçekleşmesine ama ben önemli bir faktörü ihmal etmiş, fenerbahçe camiasının maraton kültürü fakiri olduğunu, her maça aşırı anlam yüklediğini unutmuşum. ittire kaktıra 30. haftaya getirdikleri sezonun kendileri açısından bittiğini düşünüyorlar. galiba bu sezon 9. kez filan havlu attılar. ring komple havlu oldu.

    entry günü itibariyle iyiden iyiye tombalalı 20 nisan 2003 beşiktaş fenerbahçe maçı havasına bürünen maç. o dönem de yine ortalama 5 puan önümüzde giden beşiktaş’ın takılma ihtimalini sevmiş, ancak fener tırt ötesi bir oyunla daha ilk dakikadan su koyvermişti. 19 mart 2021 galatasaray çaykur rizespor maçı da lehimize tamamlanırsa, ki öyle olacağına inancım tam, bire bir o maçın kopyası olabilecek bir maçtır. tombalayı kimin çekeceği ile ilgili öngörüde bulunursam, bu günümüz teamüllerinde ırkçılığa girebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın