• 59
    4-3-1-2'nin de, en azından bu oyuncu grubuyla, olmayacağını gördüğümüz maç oldu.

    hala orta sahada bir aklımızın olmadığını gördük öncelikle. emre akbaba o meziyetlerden uzak. 10 numara dediğin yeri gelir orta sahada topu alıp hiç kimsenin göremeyeceği adamı görüp asist / asistin asistini yapar. ne bileyim oyunu yönlendirir. yeri gelir gol atar vs. emre ise daha çok gole yakın, false 9 dedikleri tipe yakın bir oyuncu. oyun kurulumuyla çok ilgilenmemesi orta sahanın akıl seviyesini aşağı çekiyor. bu eksikliğinin yanında kıvrak vs. bir oyuncu değil. iki ciddi sakatlık onu çok geriye götürdü. şu aşamada takımın herhangi bir bölgesinde ilk 11 düşünülmesi zor. bu sebeplerle ortadan gelmek yerine bek ortalarına mahkum kaldık. ileri üçlü ilk defa birlikte oynadıklarından ceza sahası içinde de doğru bir yerleşim yapamadık. o ortalar da genelde boşa gitti ki orta kalitemizin de iyi olduğunu söylemek zor. radamel falcao garcia tamamen kişisel yeteneği ile golü attı. yani illa bu dizilişte oynayacaksak emre çıkmalı kadrodan. inşallah yine kazanan kadro bozulmaz saçmalığı ile önümüzdeki maçta da aynı isimleri görmeyiz.

    gedson carvalho fernandes'in de hücum atraksiyonlarında elimizi güçlendirecek bir oyun tipi var ama bir türlü ona alışamadık. adam çok iyi 2'ye 1 atıyor. pası veriyor ve çok güzel yere koşu atıyor. dikkat edin bunu çokça da denedi. ancak gelin görün ki hiçbir zaman istediği pası geri alamadı. şu oyununa bir alışabilsek hücum repertuarımızda bir silah daha olacak. adam pası veriyor güzel de koşu atıyor, geri pası verin işte. gevelemeye gerek yok.

    ayrıca pas takımıyız deyip deyip duruyoruz da bu kadar yavaş pas yaparak top geveleyen bir takım pas takımı olamaz. çok daha hızlı olmamız lazım. futbol artık buraya evrildi. yavaşsan yoksun, net. ya topu hızlı dolandıracaksın ya da sen hızlı olacaksın. ikisi de olamazsan yenilgiye mahkumsun. türkiye'de herhangi bir maçı kazanmak hatta şampiyonluk bile benim nazarımda büyük başarılar değil. ben avrupa'yı düşünüyorum. şu oyun çok yetersiz, bu seneki 3-5 maç dışındaki herhangi bir oyunumuz da yetersiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın