• 2
    hep böyleydi. galatasaray bu konuda aşırı vefasız. hakan şükür de bülent korkmaz da hakan ünsal da hasan şaş da güzel bir veda ile gönderilmedi. bu oyumcuların şuan ne halde olduğu önemli değil o zaman için ne anlam ifade ettiği önemli.

    taraftarın da aşağı kalır yanı yok. hasan şaş hamburg maçı, bülent kaptanın yardımcı antrenör olarak geldiği maçta edinilen küfürler. sabri için bir veda bile düzenleyemedik.

    galatasaray taraftarı 3 büyük takım arasında vefa duygusuna en az sahip taraftar malesef. bunun getirdiği iyi şeyler var mı,var. ama bence kötüsü daha agır basar. tarihinin en büyük efsanesi ayrılır, 3 sene küfür ederler.

    ben bunu daha önce de yazmıştım, inanılmaz bir etiket hayranlığı başladı ünal aysal döneminde. yabancı, mümkünse avrupalı, hatta bunun nedenini anlamamakla birlikte boyle güzel görünümlü topçu makbul oldu. linnes'in hala başımıza bela olması bile bu durumun tezahürü bence. ya da belhanda gitti diye dün sneijder'in başlığına öcünü aldık temalı entryler yazılması gibi ya da hala falcao'ya 'son bir şarkı' vs yazılması. feghouli bu adamdan 10 milyar kat katkı vermiştir, feg bir maç kötü oynasa kerem'in hakkını yiyor olur mesela ama falcao'da akla gelmez. terim'in amrabat hala konuşulur transfer yapmayı bilmez denir, mancinin 1 ayda 40 milyon euro borçlandırması unutulur. hamza ayda 1 kötü bir şekilde anılır, yerine geçmese öleceğimiz kişi prandelli için göğe bakarız.

    işte malesef bu biraz taraftardan sirayet eden bir olay bu veda edememe. dün aynı sözleri belhanda değil marcao söyleseydi kovulmayacaktı. bilmeyen yok bunu. abdürrahim de favları ile belli etti zaten.

    belhanda konusunda çok çok çok şey yazılır da gittikten sonra bunu kan davasına çevirmek sadece galatasaraya zarar getirecek. yoksa 2013 sonrası okuduklarıma yakın kafamdaki galatasaraylılığa yakışmayan tonlarca şey döküldü belhanda döneminde, içim kolay kolay soğumaz ama sneijder'i kan davasına çevirenlerin kulübü, taraftarlığı, baya baya verim veren bir adamı getirdikleri hâl ortada. sırf bu örnekten dolayı bile susmak en iyisi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın