resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 12294
    sözleşmesinin feshi sonrası hakkında yazılanları tebessümle takip etmekteyim. bir çok boyutu var, kendimi yazarak ifade etmekte zorlanacağımı düşünüyorum ama özellikle şu takımın etkilenmesi konusu, şampiyonluk gitti muhabbeti beni benden alıyor. yazılanlara baksan sanırsın metin kurt'un, metin oktay'ın, muslera'nın falan sözleşmesi feshedildi.

    belhanda dediğin adam sezonun en güzel gününde soyunma odasında falcao'sundan, malzemecisine, masörünü kadar galibiyet fotoğrafına girdiği gün bir başına başka yerde kendi kendine takılan adam. uçakta 70 kişinin toplanıp poz verdiği sıra kareye girmemeyi tercih eden bir adam. uçaktasın ya uçakta, telefonlar kapalı, kaçacak bir yer yok. herkes kalkıp liderlik pozu verirken görmemen mümkün mü? deplasmanlara çantasında oyun konsoluyla, yemeğe tek başına cznburak'a giden bir adam. feghouli hariç hiçbir oyuncu ile dostane ilişkisi olmayan birisi ki feghouli ile durumu da ne kadar yakın bilmiyoruz. yok soyunma odası toparlanmazmış, oyuncuların morali bozulurmuş. ya futbolcuların allah gecinden versin anası babası ölüyor, eşleri, çocukları adını bile yazmaya korktuğum çok ciddi hastalıklara yakalanıyorlar da 2 gün sonra çıkıp aslanlar gibi oynuyorlar. yahu kimse kendine bahane aramasın, açık açık soruyorum kim s.kler belhanda'yı? yok harbi harbi takımın bundan dolayı morali bozulup motivasyonu düşüyorsa allah daha büyük dert vermesin futbolcu kardeşlerime mazallah intihar falan ederler kaldıramazlar.

    ben herkesin görüşüne rest çekiyorum. taylan, emre kılınç, marcao, luyindama, onyekuru, kerem, oğulcan gibi oyuncuların hepsinin toplamından daha çok maaş alan belhanda'nın terbiyesizliğine göz yumulmayıp "sen kimsin köpek" çekilmesinin hali hazırda kadromuzda olan, belhanda'dan 100 misli verimli olup 5te 1i, 10da 1i maaş alan bu oyunculara pozitif etki yapacağını düşünüyorum. hadi bakalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın