resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 5987
    saha içi youtube kanalında bülent kalafat kendisi ile alakalı west bromwich yazarı joe chapman ile bir röpartaj yapmış.
    duyduklarıma inanamadım. bahsettiği tek olumsuzluk gol atamaması. oyun içerisinde olması, rakip defans ile boğuşması, pivot santrafor işini iyi yapması takımda büyük etki yarattığını söylüyor.

    bizdeki profilinin tam tersi. bunu da konfor alanından çıkması ile alakalı olduğunu anlatıyordu. ancak bu bir tık beni üzdü. sebebi şu, türkiye liginin en tepesindeki takımda oynayan futbolcu, ingiltere'de kümede kalmaya çalışan bir takımda türkiye'deki takımından daha fazla gayret gösteriyor, daha fazla kendisini ortaya koyuyor. oyuncuların bizim lige bakış açısını çok güzel özetleyen bir durum.

    diagne tarafına gelecek olursak baya bir etki bırakmış durumda şu anda. videonun sonunda west brom'da kalacak mı sorusuna yazar bu diagne'nin ve menajerinin kararı olacak diye cevapladı. bu performansı ile giderse bence west brom olmasa bile premier ligde kalacak gibi duruyor.

    taraftar olarak da bize güzel bir ders çıkıyor, hiçbir oyuncuya çöp, rezil veya berbat deyip üzerini çizmemek gerekiyor. diagne, bakıldığında galatasaray tarihinin en fiyasko transferlerinden olabilir ancak futbolun zirvesinde adam kendisini kanıtlıyor. en azından belli kalitesini bildiğimiz adamların olmadığı durumda sebebini direkt kalitesi ile açıklamamak gerekiyor. var olanı gösteremediği durumları incelemek bizim için daha doğru olur gibi.

    https://www.youtube.com/...&ab_channel=Saha İçi
App Store'dan indirin Google Play'den alın