resim
Henry Chukwuemeka Onyekuru
Takım:Al-Fayha
Mevki:Sol Kanat
Yaş:26
Boy:1.75
Uyruk:Nijerya
  • 3651
    burda neler oluyor ya, bu baslik altinda donen elestiri furyasinin sebebi nedir tam olarak? arkadaslar adam eksilten, hucum pozisyonu konusunda sezgileri yuksek olan, siklikla da gol kaciran bir kanat forvet bu adam. bonservisini almayalim diyenler falan olmus, aman tanrim. kendisinin son 3 macta goze batmasinin baslica 3 sebebi var:
    1. tum kanat aksiyonunun kendisinin oldugu kanada yigilmasi
    2. rakip savunmacilarin kendisine yakin markaj ile beraber toplu halde sok pres uygulamasi, ki bunun sebebi zaten 1. maddede gizli
    3. normalde de oldugu gibi girdigi pozisyonlari degerlendirememesi

    bu uc madde ozelinde eger 3. maddemizde umut bulut gibi bos kaleye gol kaciran, ayagini duzgun kullanamayan veyahut burak yilmaz gibi bencil ve cogunlukla ofsayta dusen bir oyuncu olsaydi hepinize bi nebze de olda hak verirdim ama bu adamda bu ozelliklerin ikisi de yok. bir kanat forvet olarak yeterince pozisyona giriyor her mac, tercih hatasi yapmiyor, ofsayta siklikla dusmuyor. yahu siz daha ne istiyorsunuz, bu takima riyad mahrez’i getirsek 4 macta skora katkisi yok diye yerin dibine sokacak hale gelmissiniz arkadaslar.
    burda elestirilecek sey fatih terim’in oynatmak istedigi sistemi takimin kaldiramiyor olmasi. hocayi elestirmemek icin gunah kecisi aramanin mantigi yok. hocam insallah hep bizimle kalacak, yeri gelecek yanilacak da. yanildigi vakit de arkasinda olacagiz, kendisinin de 1-2 kez yanilmaya hakki var pek tabii.
App Store'dan indirin Google Play'den alın