resim
Sofiane Feghouli
Takım:Karagümrük
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 5773
    kaç aydır entry girmeyen bana entry girdirten inanılmaz gıcık sabotajcı. önceki entrylerime bakabilirsiniz en iyi oynadığı dönemden beri bunun gitmesi gerektiğini asla oynamaması gerektiğini yazdım fakat bugün berbat oynamasından daha çok canımı sıkan bir durum vardı.

    takımı gerçek anlamda sabote etti. bu adamı asla beğenmedim verimliliği muhtemelen eksilerdedir. sözlükte bu adamı 11 oynatanları da anlayamadım hiçbir zaman. zamanında kısır futbolumuzun sebebi de bu arkadaştı. o 2-3 ay inanılmaz oynadığı dönemi söylemiyorum bakın o dönem ayrı ama ben o zaman da bu böyle oynamaz diğer sezon satalım kurtulalım demiştim. o dönem dışında sürekli olarak hücümda verdiği katkı maç boyunca 2 pozisyona tekabül etmezken çizgiye yapışık statik oyunu bizi mahvetmişti.

    bugün ise bu arkadaş girdi ilk top ayağına değdi dedim tamam bu adam sabotaja gelmiş *boyunca beden dili ve oyunu hep sanki 6-0 öndeyiz ama 2 gün sonra maçımız varmışçasına sinir bozucu şekilde top kayıpları yaparak ve tempoyu düşürerek maçı bitirdi. bir pozisyonda da kendini atıyor amatörce sanki orada faul alsak ne olacaksa... bu adamı kadroya bir daha alan galatasaray’a ihanet eder. florya’ya dahi almayın iyice yağ bağlasın futbol kariyeri de bitsin son maaşını bizden alsın. ozan tufan’ı getirsek koysak bundan daha az sabote eder. hakkım haram olsun. bu da bu arkadaşa girdiğim son entry.
App Store'dan indirin Google Play'den alın