resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 3377
    bugün yaptığı hamlelere bakalım.

    - eski şampiyonluklar icin başvuru*
    - ntv'de program*

    çıkardığım sonuçlar:

    su anda yeni şampiyonluk kazanamayacaz belli bari eskileri yükleyelim.

    yine taraftarı gazladigimiz sezon beşiktaş galatasaray birinden biri aslında her ikisi illa bizi gececek yine olmadı bari 3 temmuz denizli maci vs kin yükleyelim taraftara mevcut basarisizliga odaklanmasın, engellendiğimizi düşünüp kendini avutsun bize de saldırmasın.
    (bkz: sakinleştirici vermek)

    israrla aday çağırdı kongreye ve imkan sunacağını hep söylüyor zaten* +ben aday olur muyum olmaz mıyım bilmiyorum diyor.
    ilk geldiginde bana en az 2 dönem lazim diyip sonra da beklenmedik olumsuz sürprizlerle karşılaşan ve devam etmek isteyen başkan "aday olur muyum bilmiyorum" demez "en az 2 demiştim ama 3 dönem olmalı der".
    ilk tercihinin başkasının aday olup başkanlığı devralmasi diye düşünüyorum.

    geçirdiği 3 sene ortada. daha fazla uğraşmak istemiyor bence hic plan proje anlatmadan hala bize o yapıldı bu yapıldı diyor. çözüm önerisi sadece devlete yaptığı çağrı.
    devletten bekliyor yani benden bu kadar diyor taraftarına.
    ben napiyim düzen bu diyip girdiği toptan çıkma derdinde gibi geldi.

    kendini ailesini falan anlattı.* ülkede rakipler+kendi taraftarına bakın ben özümde bu insanım biliyorsunuz 3 senede boyle seyler yasadik ama asıl ali koç budur mesajı verdi. ülke için çalıştık ettik, egitimliyiz*

    sonuc olarak bir kulüp başkanı gibi değil de futbolla yakından ilgilenen bir taraftar işadami gibi açıklamaları vardı. en önemlisi bana göre de içinden gelin buraya biriniz başkan olun da salın beni diye bas bas bağırdi gibi anladım ben.

    zaten totalde bakınca da ömrünce son 3 yılda düşmüş olduğu kadar derde düşmemiştir zorlamanın da getirisi olmayacak sonuc alamayacak, bir an evvel sıyrılmak istiyor. bakalim nasil pozisyon alacak göreceğiz.

    ancak ekonomik olarak fenerbahçeyi kendine bağımlı kıldı. şimdi fener ali koc'suz bu ekonomiyi nasıl sürdürecek? baska aday bulup ona sponsorluk desteği sözü verip çekilebilir belki. cok da para gömdü geri almak ister mi o kendi bileceği iş.

    ancak fenere dışarıdan para girişi yapılmazsa gecen sene limit açmak için erteledikleri 321 milyon tl.lik banka borcu bu seneki limit hesabina -321 olarak eklenecek. yazın birakin transferi mevcut kadroyu cok ciddi eritmeleri gerekecek.

    zaten hic yapmamasi gerekiyordu bu kulüp başkanlığı işini. kendi bildiği işi şirketlerini yükseltme globalde marka olma adına çalışmaları uğraşı olması gerekiyor. mantıklı olan da o. 16 sene yurt dışı egitimini fener başkanlığı icin almadı zaten. kolayca yürüttüğü bir kulup başkanlığı olsa neyse ancak hem türk futbolu hem fenerbahçe hem fenerbahçe taraftarı. * * 50+ yaştan sonra tecrübenle global marka üretme derdinde olmasi lazım diye düşünüyorum. su entryde'de agir eleştirerek açıklamıştım.

    (bkz: koç holding/#3118501)
App Store'dan indirin Google Play'den alın