• 6245
    malum mart ayındayız. fenerbahçe de mart kedilerinden esinlenmiş olacak ki, rakibin iki net penaltısının verilmediği maç sonunda bile bağırıyor.

    bu durum, fenerbahçe’nin kazandığı şampiyonluklarda da aynı yolu mu kullandı diye şüpheye düşürüyor insanı. kimsenin geçmiş şampiyonluklarına tukaka demek istemiyorum (gerçi fbjkliler her fırsatta iftira atıyorlar bize ya neyse) ama bugün yaptıklarına bakınca, var’ın, tv’nin naklen yayının olmadığı dönemlerde neler yapmaz ki bunlar?

    fenerbahçe’nin as başkanlığını yapmış olan semih bayülken bir gazete röportajında, “türkiye’de satın almadığım hakem kalmadı yine de yaranamadım bu camiaya” demişti. buna rağmen hiçbir işlem yapılmamıştı/yapılamamıştı bu ülkede. hala da yapılamıyor. uefa, cas ve isv. federeral mahkemesinin onaylayıp ceza verdiği şike davasında türkiye’de aklandılar. bütün günahlarını fetö torbasına doldurup yok ettiler ama vicdanlarda asla aklanamadılar.

    bu maç sonucunda bağırmalarının da nedeni var bence. maçlarına atadıkları! fırat aydınus ile hedefe varmak istiyorlar. antalyaspor’a yapılan muamelenin aynen konyaspor’a da tekrarlanmasını istiyorlar. yani mart kedileri gibi, hem hakem hatalarından azami ölçüde yararlanıyorlar hem de bağırmaya devam ediyorlar.

    (bkz: 4 mart 2021 fenerbahçe antalyaspor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın