resim
Ahmet Ali Ağaoğlu
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:66
Uyruk:Türkiye
  • 396
    --- alıntı ---

    "mostafa mohamed'in yüzündeki şaşkınlık ifadesini gördünüz mü dün? 3 gün önce [fenerbahçe maçı] neden kart göstermedin diyor o ifade."

    "konuşmakla bir şey değişmiyor. bir kulüp başkanımız taş üstünde taş bırakmam dediği zaman, ben de kendisine "omuz üstünde baş bırakmam" dersem, bu işi çözüme mi götüreceğiz? meydan muharabesi değil."

    "allah'ın adaleti bazen gecikmiyor, 3 gün sonra tecelli etti. aynı pozisyonda, çok daha hafifine, o gün o maçta cüneyt çakır ile birlikte var'da görev yapan halil umut meler kırmızı kart çıkardı."

    "göreve geleli 3 sene olacak, son 2 senede 4 mhk değişti. 4 mhk değişti, değişen bir şey yok. bizim maçtan sonra 3 gün içinde, 3 hakeme de görev verildi. yaşar kemal'e, h.umut meler'e ve cüneyt çakır'a. mhk şu mesajı verdi, "çok güzel maç yönettiniz, arkanızdayız."

    "adalet mi arıyoruz, yoksa adaletsizlikten pay mı istiyoruz?"

    "halil umut meler, [fenerbahçe maçında] kendi verdiği kararı, mostafa mohamed'e gösterdiği kırmızı kartla kendisi tekzip etti. allah'ın adaleti."

    " bu ülke 30 senedir hakem tartışıyorsa sistemde hata var. avrupa'da olmuyor mu? olmuyor. yapana bir daha hakemlik vermiyorlar. hakemlik babadan oğula geçmiyor. portekiz futbol federasyonu hakem değişikliğine gidiyor, bu noktaya mı taşımak istiyoruz?"

    "adalet isteyen kulüpler, bizimle birlikte gelirler. pazartesi günü fifa'ya başvuru yapıyoruz. sistemin değişmesi lazım. bağımsızlık, özerklik böyle algılanamaz. olanlar herkesin gözünün önünde."

    https://twitter.com/.../1367495169323466754

    --- alıntı ---

    siyasi desteği arkasına alıp türlü türlü adaletsizlikler yapanlardan biri de bu adam. ona rağmen madem pazartesi günü fifa'ya başvuracaklar; o zaman bizimde başvurmamız gerekiyor. azdan az, çoktan çok gider.

    edit: link eklendi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın