• 446
    ankarada 3 puan kaybettiğimiz maç.
    sakinleştim ve yazıyorum. maçı açıklanan 11 ile kaybettik. alanya deplasmanı ile ankaragücü deplasmanına aynı 11 (sanıyorum luyindama-donk dışında) çıkarsan maalesef kaybediyorsun. orta saha etebo-emre kılınç ve gedson olduğu zaman, oyun aklı olarak bu sene yeni yeni orta sahada oynayan emre kılınça kalıyorsun, o da yetmiyor. oyunculara suç bulmuyorum, ederleri üç aşağı 5 yukarı böyle. yani oynayanlara bakıyorsun, tribün kombinecisi falcao dışında hakikaten isteği, arzuyu görüyorsun. ama olmuyor. taylan'da pubis var; hadi orada etebo el mahkum. feghouliyle başla, koparabiliyorsan öyle kopar, ya da kerem ile başla, golü buldun, ardayı al oyuna, yine oynasın.

    geri düştükten sonra puan kazanamayan tek takım bizim takım. zira yapılan iş belli; orta sahayı boşalt, forveti ikile. demek ki olmuyor. hoca doğru söylüyor, golü atıp işi bitirmeliydik, ama pozisyonu da az buluyoruz.

    hakemlerin durumu malum, kırmızı kırmızı değil, penaltı için güncel kuralı bilmiyorum, ancak benim görüşüme göre penaltı değil. ama ankaragücü gibi bir takıma da 45 dakikada yapacağımızı yapmalıyız. bu işin lamı cimi olmamalı.

    lig halen uzun, sivas maçında mustafanın olmaması da kritik. sivas maçı cidden çok önem kazandı. ikili averajda beşiktaşı altımıza alabilmemiz için muhakkak maksimum 3 puan farkla ligin sonunu getirmeliyiz, ki orada bile işimiz zor, bizim beşiktaşı 2-0 yenmemiz dahi sıkıntılı görünüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın