• 4920
    hayatımda gördüğüm en korkak galatasaray yönetimi.

    galatasaray kötü oynar, maç kaybeder. bunun hesabı hocasından sorulur. ama bakın bu adamlar bırakın siyasileri, federasyona, iki tane spor yazarına laf edemiyorlar. burada gün aşırı sövülen uğur karakullukçu'nun alanya maçı sonrası yaptığı çıkışın yarısını yapan bir tane yöneticimiz var mı?

    dirsekten penaltı, kırmızı yiyoruz, aynı dirsekleri atan fenerbahçelilere bir şey olmuyor. arkadan faul yapınca kılınç kırmızı görüyor, aynısını yapan serdar aziz görmüyor. diagne yapınca kırmızı oluyor, ortada giden derbiyi kaybediyoruz, babacar luyindama'ya yapınca kırmızı olmuyor. uzun uzadıya da anlatmaya gerek yok. bugün arda söylemiş zaten hepsini.

    ama beylerimizin hiç sesi çıkmıyor. iyi bir galibiyet olursa çıkıp konuşuyorlar. beyaz sayfa muhabbetiyle ilk yarıyı kapattık. kadıköy deplasmanı sonrası seyirciyi, hakemi soruyorlar, albayrak galibiyeti konuşalım diyor. sen o gün ve alanya maçından sonra konuşsan bugün bunları yapamayacaklar.

    bugün yine havaya açıklama yapıyorlar, ne federasyona bir laf var ne cüneyt çakır'a. mhk başkanını rıdvan getirdi diyor herkes birinizin bunu konuştuğunu görmedim. bu kadar korkuyorsanız siyasilerden, bırakın galatasaray'ı, siyasete girin. ya da gidin fenerbahçe yöneticisi olun.

    twitter hesabındaki giyim sponsoru paylaşımında ilk fotoya kendinizi koydurmaya çalışacağınıza haftalardır yapılanlara bakın.

    (bkz: 3 mart 2021 ankaragücü galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın