• 432
    belki biraz ağır olacak ama rezalet oynadık. büyük takım, şampiyonluğa giden takım böyle oynamaz. zemin güzel, rakip kötü, sen seri yapmışsın lidersin. neredeyse eksiğin yok. bam bam bam vurup geçeceksin. maçın bir 5 dakikası ya bak 5 dakikası diyorum, bu kadarcik bir sürede bile gümbür gümbür oynayamadık.

    hadi oyuna başladığımiz oyuncular yanlıştı. ikinci yarıdaki tuhaf değişiklikler ve 4-2-4'e dönmek neydi ya? son iki senede geride olup da hocanın ikinci forveti oyuna alıp kazandığımız bir maç hatırlamıyorum. üstüne daha çok oyunumuz bozuluyor. 4-4-2 yapmaya çalışıyor ama kenarda oynayan oyuncular da forvet. oyuncu değişikliği olur oyun iyiye gider dedik daha da kötüye gitti. boşalan orta saha ile beraber topu da düzgün dolandiramadik.

    bizim sorunumuz az forvet ile oynamak değil. bizim sorunumuz mit miy miy oynayıp rakibi köşe sikistiramamak. gümbür gümbür oynayamamak. yoksa millet forvetsiz oynuyor beş tane atıp gönderiyor. hoca hala 20 sene öncenin futbolunda

    şu macta mustafa kırmızı görse bu saçma sapan formasyon ile 2-0 döner diyebilecek birisi var mı? şahsen ben hiç inanmadım. kırmızı pozisyonuna gelirsek aynısı bize yapılsa kırmızı isteriz. maalesef artık bunlara kırmızı veriyorlar. he bence adam kolunu kasti olarak rakibe vurmuyor. benim görüşüm bu pozisyonların sarı ile geçmesi.

    yazık oldu. işin kötü yanı hakem konuşulacak, bizim rezalet oyunumuzu zerre umursamadan devam edecek hoca.
App Store'dan indirin Google Play'den alın