• 430
    ankaragücü'nü kutlamak gerek. kendi futbollarını oynayarak 3 puanı kazandılar. maç 11'e 11 de olsa 3 puanı alırlardı. bize karşı ekstra bir kasma durumları da olmadı. biz küme düşmemeye oynayan rakibi gibi oynadık maçta. maç boyunca ömer bayram tarafından oyun kurmaya çalışırsan da olacağı bu.

    ankaragücü'nde ise tek sinirlendiğim nokta maç boyunca hem futbolcuları hem de yedek kulübesinin maçı çığlık çığlığa geçirmesi oldu. kafamı şişirdiler. omuz omuza pozisyonlarda bile kart isteyen bir tavırdaydılar. hakemler de "yazık, gariban bunlar" deyip acıyarak maç yönetiyor. dokunsak bıraktılar kendilerini yere ve bunların 10'da 8'ini çaldı hakem hep.

    bu mağlubiyetin hiçbir bahanesi yok. bundan sonra da kimse kötü futbolumuzu kötü zeminlere bağlamasın.

    büyük kulübüz, takım ise büyük oyunculardan kurulu; ancak küçük takım gibi oynadık.

    pozisyonlar bulduk ama bir oyun ile değil rastgele pozisyonlardı çoğu. onyekuru ve emre kılınç'ın kaçırdıkları kaçmaması gereken pozisyonlardı.

    maçta 2-3 oyuncu daha kerem gibi tepki koysaydı sahada bu maç dönebilirdi yine de.

    bu maçtan sonra kimse bahanelerden bahsetmez umarım.

    bu arada mostafa'nın kırmızı gördüğü pozisyonun çoğuna sarı kart verdiklerine şahit oldum diğer maçlarda. biraz ağır bir karar gibi geldi bana.

    edit: bu arada doğru düzgün orta atmayı beceremiyoruz. duran toplarda olsun akan oyunda olsun ömer bayram ve linnes ile pozisyonları harcadık. millet gol atıyor o pozisyonlardan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın