• 424
    bu yazdıklarımı tamamen transfer dönemi sonrası için yazıyorum. yoksa öncesinde bu rezalet kadroyla şampiyonluk potasında kalmak büyük işti ona saygı duyarım.

    eksik olan bölgelere transferler yapıldıktan sonra ise zor deplasmanlar dedik ses çıkarılmadı maksat sonuç dendi ki bence haklıydık, malatya kasımpaşa maçları dedik zemin kötüydü maksat sonuç dendi bence yine haklıydık. ama lig sonuncusuna karşı yeni transferleri 3 5 maça çıkıp takıma alışmış bir kadronun 'sıfır' organizasyonla 'bu' zeminde rezil olmamıza saygı duyamam. koskoca galatasarayda hala bir duran top organizasyonu yapamamıza maalesef saygı duyamam, her duran topun başına süper solak ömer bayramın gelmesine de saygı duyamam, haftalarca seni ipten alan babel varken emeklilikte yaşa takılan falcaonun oyuna girmesine saygı duyamam, yedlini ofansta kullanmak için trasnfer edip yükleneceğimiz zaman yedlinin çıkıp ofans kapasitesi yerlerde linnesin girmesine golü de onun boş kanadından yememize saygı duyamam, 'eğer' sakatlığı yoksa taylanın kesilmesine kesinlikle saygı duyamam, haftanın 6 günü antreman yapıp bu alternatif kadroyla üç kuruşluk top oynayamamışlığımıza maalesef saygı duyamam.

    haftalarca rakiplerin hakem hatalarıyla puanları cebe koyarken ses çıkarmayanlara hakkın yenmesine rağmen sadece sonuç aldın diye ses çıkarmayanlara hakem kararlarıyla canın yanınca bir zahmet mikrofona koşan yönetime saygı duyamam. cenaze kalktıktan sonra dua okuyan çok olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın