• 425
    gedson'la 2.yarıya başlamak çok anlamsızdı. hoca yine değişiklik yapmayı beceremedi. rakip sol bek attila sarı kartlıyken yedlin'i çıkarmanın da bir anlamı yoktu. evet yedlin de sarı kartlıydı ama kırmızıya yakın oynayacak olan attila'ydı.

    feghouliyi bütün maç eksiğine rağmen 2.yarının başında içeri atmalıydı. gedson ve arda çıkarken feghouli ile birlikte falcao ya da muhammed girmeli demiştim. mantık basitti, arda'nın yokluğunda, emre de çıkınca birinin oyuna hem akıl hem sakinlik koyması gerekiyordu. üstelik topu da daha fazla tutmalıydık. falcao kerem birlikte girince topun kontrolünü de kaybettik ve golü yedik.

    1 çift laf da marcao'ya. 2.goldeki çalımı yiyen adam elit stoper falan olamaz. daha 1 hafta önce burda yine yazdım. kardeşim adam üstüne gelirken yan dönüp niye yere doğru eğiliyorsun?? bu pozisyonu alırsan yemin ediyorum hiç abartmıyorum 10 yaşındaki çocuk bile sana ters çalımı atar. bu sefer rakip ters çalımla da yetinmedi, bi daha terse yatırdı marcao'yu. rezalet kere rezalet. topu kerem kaptırmış, ortasaha dönmemiş vs hikaye; sen stoper olarak o çalımları yiyorsan olay bitmiştir zaten.

    sonuç olarak yanlış tercihler, rezalet bireysel performanslara bir de rezil hakem eklenince yenilgi kaçınılmaz oldu. takım bütün havasını kaybetti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın