• 417
    hakem berbat bir maç yönetiyor; ama kesinlikle en baş sorun bu değil.

    1- bu takımın onyekuru’nun koşu yoluna şişirmek ve ömer bayram’a orta açtırmak dışında nasıl bir hücum seti var?
    2- galatasaray en son ne zaman domine ederek maç kazandı. kazanırken vura kıra mesaj yollaya yollaya kazandı? haftalardır böyle bir maç olacağının sinyalleri geliyor. mesela ömer bayram’ın kademe hatalarından takımı yakacağı kaç haftadır belli? neden inatla sahada?
    3- ankaragücü kenar yönetiminin galatasaray’ı analiz ettiği kadar galatasaray ne rakibi ne de kendini analiz etmemiş. adamlar bütün zayıf noktalara oynadılar. düz şekilde kapanmak yerine itidalli ama daha ön alanda basarak oynuyorlar. galatasaray’ı analiz ettikleri, oynanan son maçları izledikleri için böyle oynuyorlar. galatasaray me yaptı bugün bu seviyede?

    hakem konusuna gelince. tıpkı kötü futbola rağmen kazandığımız maçlar gibi art niyetli hakemlere rağmen kazanıyorduk. hepsi bu maçta patladı. nasıl ki taktik boyutta patlayacağımızı teknik heyet görmdeyise, hakem boyutunda patlayacağımız da yönetim inatla göremiyor.

    bu maçtan sonra serdar tatlı’ya açık şekilde sorulması lazım yönetimce “bu ligin kırmızı kart, dirsek ve penaltı kuralları nedir? kararlar formaya mı kural kitabına göre mi veriliyor? serdar tatlı kurallar kitabı mı var ayrı yoksa bildiğimiz kural kitabı mı?”
App Store'dan indirin Google Play'den alın