resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 506
    bugüne kadar gördüğüm başkanlar sırasıyla alp yalman, faruk süren, mehmet cansun, özhan canaydın, adnan polat, ünal aysal, duygun yarsuvat (geçici başkan), dursun bakkal ve mustafa cengiz. dönemine yetişemesem de ali tanrıyar'ı da ekleyelim. dursun hariç başarısız da olsa özhan canaydın dahil hepsi marka isimler. bir tek mustafa cengiz de evet tanıdık bir sima değildi ama hakkını verelim iyi kotardı. özellikle florya'yı geri alması, uefa'dan ceza yemememiz ve tabi ki 2 şampiyonluk.

    her şeyden önce burak elmas bu isimler kadar güçlü bir sima ve marka bir isim değil. diğer başkanların çoğu gelmeden bir tecrübeye ve ağırlığa sahipti.

    önemli mevzulardan biri de şu. türkiye'de şampiyonluklar maalesef %50 sahada %50 masada kazanılıyor. günümüzde başkan ve yöneticilerin biraz da fanatiklik damarı olmalı. taraftarın dilinden anlamalı. acaba bu listedeki isimler her hafta bu sözlüktekiler ve dışarıdaki milyonlarca insan gibi maç izliyor mu? galatasaray'ın hakkı yendiğinde gerek perde arkasında gerek kameralar önünde buna karşı koyacak isteği ve gücü olacak mı? mesela abdürrahim albayrak 2 sene önce fb maçı sonrası o çıkışı yapmasa başakşehir şampiyon yapılacaktı belki. ona o çıkışı yaptıran samimi gs sevgisiydi. o an başımızda eski asbaşkanlardan cengiz özyalçın ya da mehmet helvacı gibi biri olsa ensemize vurup alırlardı şampiyonluğu. hoş abdürrahim bey'in o günden sonra nasıl kulağı çekildiyse beyaz sayfa deyip durdu o da ayrı mevzu. ama sonuçta şampiyonluk yolunu açtı.

    listedeki isimleri tenzih ediyorum ama ne zaman liseliler ya da onların bir adamı gelse kulüpte bir soygun oluyor. dursun özbek'in yeğeninin otel rezaleti, ünal aysal'ın 2.döneminde transferlere giden hesapsız paralar var. terim olduğunda bunların hiçbiri olmaz. riva ve florya'nın dursun başkanken satışı ise tam bir rezalet. demek ki o oraya seçilmemiş kukla olarak atanmış. inanamadım onay verilmesine. mesela transferde beceriksiz de olsa albayrak'ın kulübün sırtından para kazandığını düşünmüyorum.

    açıkçası bir taraftar olarak fb başkanı fütursuzca konuşan ali koç iken burak elmas'tan daha güçlü ve marka bir isim bekliyorum.

    bizler için esas olan galatasaray'ın başarısı ve haklarının korunması. eğer bunlar gerçekleşiyorsa başkanın kim olduğu çok da mühim değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın