• 176
    kendisiyle yüzyüze hiç muhatabım olmadığı halde, kaza ve ölüm haberini bilgisayar ekranından ilk okuduğumda, çok yakınım olan bir insanı kaybetmişim gibi hissettirendir.

    ultraslan aracılığıyla birkaç kez konuşmuştum internet üzerinden, onlar geldi aklıma sırayla. el ve ayaklarımın uyuştuğunu hissettim, hayata dair hiçbirşeye tepki veremediğimi hatırlıyorum. gözlerim doldu, boğazımda kelimeler bile düğümlenemedi çünkü söyleyecek söz bile bulamadım. koltuğumdan kalkıp buz gibi erzurum soğuğunda dışarıda kendime geldiğimi hissedene kadar, tepkisiz dolaştım. soranlara hiçbirşey söyleyemedim, çünkü senin gidişin sadece "ünlü bir galatasaraylının ölümü" değildi.

    27 eylül 2009 galatasaray eskişehirspor maçı'ndan önceki kabir ziyaretinde gördüklerimle de bir kez daha gururunu yaşadım alpaslan abi, seni tanımanın.. yüzlerce insan ; kimisi ağlıyor, kimisi kendi arasında hatıralarını konuşuyor, kimisi hareketsiz, kimisi duygulu, kimisi tepkisiz.. ama gönüllerde tek bir düşünce hakimdi hasdal mezarlığında :

    alpaslan ölmedi, kalbimizde yaşıyor

    unutulmazsın abi, unutulmayacaksın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın