• 42030
    "2011'de geldiğimizde almıştık muslera'yı. benle beraber geldi. o günden bu tarafa ben gittim geldim, pardon gönderildim geldim ama muslera devam etti. 10 yıl hizmet etmek bir yabancı ülkede, önemli bir iş. muslera devamlı oynuyor. kendi vatandaşınız olsa o bile zor. yabancı ve bir kaleci için çok önemli. plaketi ben vereceğim. gurur ve mutluluk duyacağım.

    zeminde kalalım. bu bizim sahaya özgü değil. alanyalılara tebrikler, geçen hafta mükemmel bir saha vardı. futbolun temel ögelerinden biri zemindir. hele hele pandemide herkes en iyi sahayı görmek ister. kasımpaşa'dan* bu yana 13. gün ama şartlar iyi değil. türkiye'de zemine bakış açısını, felsefeyi değiştirmemiz lazım. biz rakipleri değil meteorolojiye bakıyoruz. hocalar sahaya baksın, yağmur çok mu diye. alanya sahası sel gibiydi, tehir oldu. ertesi gün bir daha oldu. halı gibi sahada oynadık.*

    yayıncının yerinde olsam kötü sahada oynatmam. başka saha buluruz. şimdi eğer 21. yüzyılda hala sahayı konuşuyorsak ortada bir yanlışlık var. maalesef. türkiye'de sahaların en az yüzde 50'si kötü. avrupa'da her gün kar, yağmur yağıyor. biz de küçük bir yağışta o maç ve sonraki maçlar gidiyor. bu konudan hiç mutlu değilim."

    fatih terim

    (27 şubat 2021 galatasaray bb erzurumspor maçı maç önü röportajından)

    kaynak: webaslan.com twitter
    https://twitter.com/webaslan
    https://twitter.com/.../1365686423068770307
App Store'dan indirin Google Play'den alın