resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 11910
    belhanda taraftara küfredince bir şey yok, selçuk inan formayı çıkarınca aoov. bana göre her iki davranışta da çok büyük bir problem yok. maç esnasında hayvan gibi koşan futbolcular bazen saçmalayabilir, düzenli olarak yapmamak koşuluyla. ancak illa bir kıyas yapmak gerekirse sanırsam formayı çıkararak taraftara tepki göstermek çok daha medenice bir hareket. galatasaray taraftarı ise birini zırt, pırt gündeme getirirdi selçuk oynarken ama belhanda'ya tık yok. ben buna üzülüyorum.

    üzüldükten sonra da şunu düşünüyorum. selçuk'un performansı çok kötü olduğu zamanlarda sık sık dile getirilirdi forma mevzusu, belhanda ise daha faydalı göründüğünden herhalde küfür meselesi dile getirilmiyor. o halde yapılan yanlışlar değil, takıma katkı önemli ki bence de olması gereken budur. futbolcular da insan, hata yapabilirler ve her hatada futbolcu asılmaz. özel hayatları ise bizi kesinlikle ilgilendirmez, aynı 2020 yazında fatih öztürk'ün başına gelen olaydaki gibi.

    performansın da yapılan yanlışlardan daha önemli olduğu sonucuna vardığıma göre ki zaten girdinim başında çok da önemsemediğimi belirtmiştim belhanda umarım galatasaray ile yeni sözleşme imzalamaz. basit bir futbol seyircisi olarak top ayağına geldiğinde belhanda bana güven vermiyor. hakkını vermem gerekirse kendisini hep hazır tuttu. vücudu hep oynamaya müsaitti, bu yüzden ve bugüne kadar verdikleri için çok teşekkürler ama artık elveda zamanı.

    son olarak doğum günün dünyanın en iyi on numarası.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın