• 240
    bu konuyla ilgili çok sert eleştirilerim var.

    koskoca galatasaray kulübü; öğrenci, evini zor geçindirmeye çalışan, dükkanı aylardır kapalı esnaftan, hayatta kendine eşine çocuğuna bir şey bırakmak için ev araba alıp borca girmiş insanlardan para istemeye hakkı yoktur.

    bu kampanyalar kulübün zengin 1-2 milyon tl-dolar-euro verse o kişiye zararı olmayacak, insanları bir araya getirmek kulübüne destek çıkması için onları harekete geçirmek adına yapılmalıdır.

    galatasaray'ın yanlış yönetimlerinin sorumlusu tarık çamdal, umut gündoğan, endoğan adili, ontivero, sigthorsson, grosskreutz vs.. açıkçası taraftar olamaz olmamalı.

    taraftar olarak desteklemek istersen maç bileti alırsın, kombine alırsın, forma alırsın, ürün alırsın, çekiliş varsa onlara katılım sağlarsın ama bunlar hem kulübüne destek verirken hem de geçim mücadelesi veren taraftar için elinde bulunduracağı kendisine fayda sağlayacağı bir şey olmalı.

    tabi şimdi sana mı kaldı bunun derdi tasası diyen olabilir kendi fikri olarak gayet saygı duyarım ama benim galatasaray'ı yücelttiğim noktada bu tarz amatörlükler gözümde küçültmesine yardımcı oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın