resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 11878
    4 yıldır takımımızda. çok iyi çıkardığı birçok maç oldu, şampiyonluklarda katkısı oldu. geldiği ilk sene asistleriyle can verdi takıma. bu konuda hakkını yiyemem. ama öyle hatalar yaptı, öyle kartlar yedi ki faydalarıyla zararlarını teraziye koysam benim açımdan zararı yararından fazladır.

    feghouli ile uyumu takım oyununa katkı sağladı fakat feghouli'de öyle olmasa da belhanda'da bu olay toksik bir hal aldı. öyle ki boşta arkadaşı olsa bile her pasında feghouli üzerinden oynamaya çalışması oyunumuzu kimi zaman tıkıyordu. birçok kontra atağın sırf bu yüzden bittiğini, birçok gol pozisyonunun bu yüzden hiç olduğunu bilirim.

    yıllık ücreti 1,5-2 milyon euro civarında olsaydı bu kadar kızar mıydık acaba diye düşünmüyor değilim.

    edit: kendisi hakkında olumsuz yorum yaptığınızda futboldan anlamadığınıza, skor taraftarı olduğunuza yönelik şeyleri okuyup tüylerim diken olduğu yetmiyormuş gibi sırf o olmadığı için maçları mucizeyle kazandığımız, çok şanslı olduğumuz yaklaşımı insanların saplantılarının hangi noktalara gidebildiğini göstermesi açısından belirleyici gerçekten. aynen beyler, belhanda olmayınca gol atmamız bile şans çünkü emre falan hep düz oyuncular.
App Store'dan indirin Google Play'den alın