resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 3337
    fenerbahçe başkanı.
    açıkçası ben kendisinin durumunu bir nevi şaşkınlık olarak değerlendiriyorum. çünkü ali koç, nesil olarak zaten refahın, zenginliğin içinde doğmuş, şirketleri ülke ve yurtdışında iyi çalışan bir ailenin ferdi. bu yüzden onun dünyasında bu denli başarısızlık, onun ilk defa yaşadığı bir durum. futbol takımını şirket odaklı düşünmenin en önemli dezavantajı bence bu. gereken imkanın sağlandığı, paranın verildiği zaman rahatlıkla başarıya ulaşacağını düşünüyor, her ne kadar ilk başta aziz yıldırım gibi olmayacağım dese de, aynı tip başarısızlıklar sonucu aziz yıldırımın yaptığı gibi ona buna bağırmakla işlerin yürüyeceğini sanıyor, ama sistem değişti. 15 yıl öncesi medya ile şimdiki olay bir değil. aziz yıldırım zamanında sizce zorlu görüşmelerinden kaç tane yapılmıştır? sayısını bile bilemeyiz. ama sen burada konuşmaya çalıştığın an, geçmiş olsun, sosyal medyadasın. burası avamların mekanı. oyunu kuralına göre oynamayı öğrenemedi koç. o yüzden ister bu sene şampiyon olsun, ister olmasın. her türlü başarısız.

    ben kendisini biraz ünal aysal'a benzetiyorum. aysal da futboldan anlamadığını, ancak anlayanı anladığını bilip bülent tulun'u kulübe soktu, sonrası malum. burada da kendisi comolli olsun, emre olsun, ister günah keçisi olarak tanımlayın, ister işini yürütecek adam olarak tanımlayın, hep karavana.

    özetle, ali koç, fenerbahçe'nin 1 numarası olarak hayatında hiç karşılaşmadığı bir avam (!) balçığında sürat teknesini sürmeye çalışan bir zengin. ve bu yüzden de başarısız olmaya mahkum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın