resim
Taylan Antalyalı
Takım:Samsunspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 1999
    taylan takımımıza katıldığında büyük bir kulüpten transfer edilmiş ya da büyük beklenti içerisinde olunmuş bir futbolcu değildi. zaten transfer olduğu ilk sezon oynadığı maç sayısı ve rolü aldığı ücretle paraleldi.

    şu an gerçekten takımımız için çok önemli bir futbolcuya dönüştü ama bu dönüşümünde de en büyük pay fatih hocanındır. futbolcular çok iyi oynamaya başlayınca kazandıkları ücrette iyileştirmeye gidilmesi maalesef ki ülkemizde yıllarca uygulanmış bir şeydir ve muhtemelen taylan özelinde de uygulanacaktır. hak edip etmemesi bir yana (ki yapılırsa helali hoş olsun) bunun yapılması en başından beri yanlıştır. nasıl verim alınamayan yüksek maliyetli futbolcular maaşlarında indirime gitmiyorlarsa düşük ücret talep edenlerin de iyileştirme isteme hakkı olmamalıdır. kontrat bittikten sonra yeni kontratta yeniden değerleme tabi ki yapılabilir ama mesela taylan veya herhangi başka bir futbolcu sezon boyunca hiç forma giymeyecek bir durumda olsaydı bu maaş bana fazla der miydi?

    kadrodaki futbolcularımızda çok ciddi bir maaş dengesizliği var. zaten problem de buradan çıkıyor ama bu yanlışı yanlışla düzeltmeye çalışmak yeni yanlışlar doğurur. bu profesyonellik değildir. dünyanın bütün profesyonel sporlarında her iki tarafın kontratlara sadık kalması ve oyuncuların olması gerektiği gibi tam performans göstermesi beklenir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın