resim
Servet Çetin
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 642
    futbol oynadığım ve bu işi pek çoğunuzdan iyi bildiğim için söylüyorum;

    savunma tandemine yazılacak ilk futbolcu.

    yanına damak tadına göre neill ya da emre güngör ikilisinden biri konulabilir. ben, aynı dili konuştukları ve neill gibi futbol hayatı 2 sene sonra bitmeyeceği için emre güngör derim, bir başkası çıkar neill der. orası değişebilir, ses de etmem; ama servet, değişmez. olmaz yani.

    ha siz futbol laleleri olarak -ortak bir şekilde- ''ama topla arası iyi değil yea:('' diyebilir, pique örneğini verebilirsiniz.

    önce üzülür, sonra pique sadece barcelona sathında iyi bir stoperdir, onun dışında lugano'yu kesemez der, o bercelona'nın da amına korum.

    olm yok lan öyle bi şey. öykünmeyin artık. adamlar bir başka futbol oynuyor işte. normalde mehmet güven'den gram farkı olmayan busquets, bir an gözünüze dünyanın en iyi ön liberosu olarak gözükebiliyor. ispanya milli takımına çağırılan aydın yılmaz'ı -ki kendisi krkic'tir- iyi topçu sanıyorsunuz. ciddi ciddi ümit besliyorsunuz :(

    yani diyeceğim şu: topla arası iyi stoper filan yalan..en azından türkiye'de yalan. burda başka şekilde oynanıyor futbol. bu ligin en yararlı, en iş gören santrforu mehmet yıldız, en çok gol atanı umut bulut. bir kere top yere inmiyor, neyin oyun kuran stoperi, neyin meira'sı..

    o yüzden bir kez daha, altını çizerek söylüyorum;

    emre-neill tandemi, olmaz. silin kafanızdan. bu, saf bir futbol lalesi isteğidir. savunma tandemi bu iki pamuk isimden oluşamaz.

    oluşursa da veysel cihan dahi bir anda, bir tehdit unsuruna haline gelebilir, beşiktaş takılmaz, lyon yener.

    hepinize iyi akşamlar..
App Store'dan indirin Google Play'den alın