• 134
    bu maça kadarki son 6 maçımızda aldığımız 18 puanın anlamlı olması için mutlak suretle kazanmamız gereken maç.

    10 şubat 2021 galatasaray alanyaspor maçından alınacak çok ders var. eğer ki o mağlubiyetten gerekli dersleri çıkartmışsak "hayırlı mağlubiyet" diyebiliriz. topla oynama yüzdesi %50'nin üzerine çıktığında galibiyet yüzdesi yerlerde gezen bir alanyaspor var. ligin en kötü takımlarına karşı bile set hücumunda gol üretemeyen, geçiş hücumları üzerinden gol yiyen bir alanyaspor. alanyaspor'u rahat yenen her takım gibi biz de bu maçta belki de topu rakibe verip onyekuru ve kerem gibi isimlerle kanatlardan ve gedson, taylan gibi isimlerle merkezden kontra atak arayabiliriz.

    oynadığımız kupa maçında da gördük ki kaybedilen her top, verilen her hızlı hücum fırsatı alanyaspor'a karşı kalemizde çok ciddi gol tehdidi yaratıyor. hocanın aynı sezonda aynı takıma 3 kez kaybedeceğini zannetmiyorum, mutlaka bunları çalışmış ve takıma işlemiştir.

    son haftalarda oynadığımız sahalara göre düzgün bir zeminde, mevsim şartlarına göre güzel bir havada ligin en dişli ekiplerinden birine karşı oynayacağız ve bu sefer gerçekten de sezonun en önemli maçı olacak. kazasız, belasız, lehimizde veya aleyhimizde hakemin etkisi olmadan net bir şekilde galip geleceğimiz bir maç olması dileğim. burada alınacak 3 puan altın değerinde. maç saatini nasıl getireceğiz, maçı nasıl geçireceğiz bilemiyorum...
App Store'dan indirin Google Play'den alın