resim
Yunus Akgün
Takım:Leicester
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:23
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 1307
    ali yavuz kol geçen sene 2. ligde gerçek anlamda parladı, istatistik olarak takımın en iyisiydi zannediyorum. hak ederek bu sene kadroya geldi ancak şu an kiralık gittiği denizlispor'da formayı alamamsı benim nazarımda onun için bir eksi. galatasaray rotasyonunda yer alacak oyuncunun gittiği takımda mutlaka oynayabilmesi gerekiyor ki galatasaray'a gelince forma rrekabetine girebilsin. örneğin yine tıpkı ali yavuz gibi ara transfer döneminde konyaspor'a kitalanan sekidika, gider gitmez formayı aldı ve dahası, takımının en önemli hücum silahlarından biri oldu. sekidika şu an konyaspor'un oyuncusu olsa bonservissiz olarak galatasaray'a gelecek olsa onu istersin ama aynı durum ali yavuz için söz konusu olduğunda istemezsin ali'yi, ilgi alanına bile girmez ali. tabii ali yavuz daha çok genç, hala umudum var ama mutlaka denizlispor'da formayı almalı kendisi.

    bu girizgahtan sonra yunus'a gelirsek; 1. lig'de iddialı bir takımda formayı almayı başardı. bu güzel, ayrıca formayı almakla kalmadı o takımın önemli bir oyuncusuna evrildi. fakat yunus için 1. lig'de fark yaratan bir oyuncu diyemeyiz şu an. bana göre alt ligde fark yaratamayan oyuncu galatasaray'da forma giyemez ama burada da devreye yunus'un yaşı giriyor işte. tıpkı ali yavuz gibi yunus da çok genç bir oyuncu. haliyle bu yaşta 1. lig'de formayı alması bile çok olumlu onun adına. galatasaray için hala zamanı var ama. çok çalışmalı ve kendini geliştirerek alt ligde fark yaratacak bir oyuncuya evrilmeli ki bizde oynayabilsin.

    süreç kendisi adına oldukça olumlu gidiyor. hatta bana göre sekidika ile beraber kiralık oyuncularımız arasında galatasaray rotasyonuna girebilecek gibi duran bir tek kendisi var. seneye, tıpkı ali yavuz gibi bir süper lig takımında görmek isterim onu ki eğer performansı böyle devam ederse zaten talipleri de olacaktır tıpkı sekidika gibi. ben yunus'tan umutluyum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın