• 641
    şu dönem popüler olmak için gereken her şeye sahip bir insan kendisi. ama ne yaparsa yapsın ayan beyan denen kadar itici olamaz gözümde. erbatur ve mehmet ayan gerçekten bu konuda inanılmaz üst klasmandalar. tebrik etmek lazım. şimdi bu arkadaşın üstün yeteneklerine dönelim.

    -hiç sahte olmadığını ve hep samimi konuştuğunu hissettiren, dobra konuştuğunu düşündüren ama aslında çığırtkanlıktan başka bir şey olmayan üslubu.
    -bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olması.
    -bir konu hakkında konuşurken o konu hakkında bilgisi olmasına gerek olmadığını çok iyi bildiğinden, konunun magazini hakkında devamlı spekülasyonlar yapması.
    -neredeyse her söyleminde kimsenin bilemeyeceği içerden bilgilere eriştiğini hissettirir şekilde ama kaynak göstermeden uydurmasyonlar paylaşıyor.
    -hep bir gizem yaratarak görünenin dışında arka planlarda görünmeyen savaşlar olduğundan bahsediyor. bu savaşlarda savaşan kahramanlar yaratıyor. çok anormal görünmesin diye bu kahramanlar bazen kayıplar veriyor ama şanlı duruşlarından vazgeçmiyor.
    -arada sırada diğer takım taraftarlarına da hoş gelecek şekilde objektif görünmek amaçlı açıklamalar yapıyor. yaptığı açıklamalar zaten çok bariz şekilde görünebilen şeyler olmasına rağmen ilk maddede bahsettiğim o anlaşılması güç üslub yüzünden genel olarak kabul görüyor.

    sıralama yapmak zor ama en çok rahatsız eden tipler listesinde baya üst sıralarda kendisi. yine de sıralama yapmak istersem:

    ayan beyan > erbatur > saç > karakullukçu > demirkol

    dikkat ederseniz listede rıdvan bulunmuyor. çünkü rıdvan'în tarafı da lakabı da zaten belli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın