resim
Burak Elmas
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 439
    paralı bir başkan adayı değil ama eğer listesi doğruysa network ağı sağlam geniş bir ekiple yola çıkıyor.

    ekibine bakınca oldukça çağdaş yenilikçi alanlarında uzman kişiler var. seçilirlerse galatasaray'ı profesyonel bir şirket gibi yöneteceklerini düşünüyorum.

    5 büyük lig içerisinde bir kulüp olup ülke gündemimiz kutuplaşmalar bu kadar sıkıntılı olmasa gayet başarılı bir yönetim sergilerler ama tek sıkıntıları şu olur türkiye içerisinde işler dinamikler farklı ilerliyor bu ekip o dinamikleri yönetme konusunda ne kadar başarılı olabilir kafamda açıkçası biraz soru işareti bıraktı.

    yoksa ekonomi anlamında herhangi bir başkan adayı bu kadar sağlam bir liste çıkartabilir mi pek emin değilim. en az 4-5 tane sağlam ekonomist ve iş geliştirme insanı var bu ekip içerisinde.

    en önemlisi ise galatasaray haklarını savunabilecek galatasaray tarihine oldukça hakim olan mehmet şenol isminin olması beni oldukça sevindirdi. eski galatasaray galatasaray dergisi ve galatasaray.org'un genel yayın yönetmeni. kendisini hayatımda ne gördüm ne tek kelime sohbetimiz oldu ama başkan adayı olsam kesinlikle iletişim ekibinin başına kendisini getirirdim.

    1) bikem ardakoç
    2) polat bengiserp
    3) köksal ünlü
    4) remzi sanver
    5) burçak zorlu
    6) özgür kalelioğlu
    7) turhan özen
    8) ışıtan gün
    9) özen kuzu
    10) fatih birol
    11) asaf savaş akat
    12) mehmet şenol
App Store'dan indirin Google Play'den alın