• 14245
    okumaktan da yazmaktan da büyük keyif aldığım, gönül verdiğim takımı destekleyen gönüldaşlarımdan oluşan platform.

    yalnız 14 şubat 2021 galatasaray kasımpaşa maçındaki pozisyona penaltı dedik diye ne galatasaraylılığımız ne irlandalılılığımız ne pollyannacılığımız ne de adalet bekçiliğimiz kalmış. beyler hakem kararlarından canımız yandı hepimizin zamanında biliyoruz ama yapmayın gözünüzü seviyim, adalet arıyorsak perde indirmeyin gözlerinize hiç.

    galatasaray sadece bir spor kulübü değil aynı zamanda bir öğreti bütününü beraberinde getirir. galatasaray'ın olduğu yere fikir özgürlüğü, düşünce hürriyeti ve adalet vardır. bi pozisyonu penaltı olarak düşünüyorsam penaltı derim abi ona, geçen hafta bana verilmemiş, yok fenere verilmiş falan beni ilgilendirmez. hatadan dolayı utanç duyduğum falan yok, hakem hatası olumlu ya da olumsuz olarak ilk kez başımıza gelmiyor son kez de olmayacak zaten var bunlar bu sporun içinde, fakat ortamdan etkilenip fikirleri adalet terazisine göre değil de ortamın doğurduğu kısas anlayışına göre verirsek o zaman yarın öbür gün adalet istemeye yüzümüz kalmaz.

    biz galatasaraylılar olarak doğru olalım, adil olalım da varsın canımız yansın, daha önce defalarca yaptığımız gibi yine üstesinden geliriz, ama adil olduktan sonra başımız asla eğilmez, o da biz galatasaraylılara yeter zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın