resim
Mustafa Sarp
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Trabzonspor
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 450
    gökhan zan'la aynı kaderi paylaşmaktadır şu aralar. döktük adamın üzerine bir kere ''düz futbolcu'' kalıbı, daha da sökemeyiz. ezberimizden vazgeçmemiz de mümkün değil zaten, yandı bu aslan da. gökhan zan konusu neydi ve nasıl bir düşünce hakimdi genelde?
    şöyle ve şu gibi;

    +abi bak, bu gökhan aya..
    -yok abi yok, kazma bu adam yaeaeaea..
    +birader bak bu adam ayağ…
    -lan bu adam servet’in aynısı ya. kazma hımını skym yaeaeaev.
    +yav arkadaş bir dinle lan. bu adam ayağa t…
    -lan ben bunu alanın ecdadını ha. topa vuram.. + höst lan höst!!!

    + lan arkadaş bir dinle işte ölürmüsün. bu adam şöyle; (bkz: #298781)

    şimdi bunun yeni versiyonu sarp için çekilmekte şu aralar. sinemamız gibi futbolumuz da. senaryo hep aynı, başroller değişmekte.

    ben çok dikkatli izlediğimi düşünürdüm maçları. hele bir de bir adama kafayı taktıysam, o adamı bizzat mercek altına alırım. bu adam hakkında ''düz futbolcu'' dendikçe kendimi ha bire sorgulamak durumunda kalıyorum. hatta çoğu zaman futbolu bilmediğim kanısına varıyorum. bu kadar da saygılı adamım, size sallamıyorum yani.

    yalnız ben;

    -bu adamın topu ayağında çok fazla beklettiğini görmedim.
    -bu adamın herhangi bir arkadaşına pas vermediği için veya pas geciktirdiği için tartıştığına ya da kendisine sitem edildiğine şahit olmadım.
    -kondisyon sorunu yaşadığını bir türlü gözlemleyemedim-ki kendisi hocamızın rotasyonundan en az nasiplenendir.
    +bu adamın diagonal pasları rahatlıkla atabildiğini gördüm, ve attığı bu pasların kanatta/uç çizgide bulunan arkadaşlarının ayağına cuk diye oturduğunu defalarca not ettim beynimin bir köşesine.
    +bu adamın kimi zaman üzerine gelen 2/3 rakip futbolcudan rahatça sıyrıldığını gördüm.
    +kademe anlayışının ve sezgilerinin sağlam olduğunu, hücumdan/kalemizden dönen topları aldığını gördüm.
    +pozisyon kovalayabildiğini, gol attığını yedi cihan nihayet benimle beraber anladı.

    düz futbolcu dediniz, hani nerde bu ?

    hele ''yürekliymişmişmışmış, iyi o zaman ben oynayayım hımına koyayım'' diyenlere de ayrı bir hayranlık duyuyorum. sen niye oynayacaksın arkadaşım? ali sami yen de 20/30 bin adam var yürekli, onların içinden seçmek varken seni niye alsın rijkaard? alıpta takım arkadaşına hayasızca sallamana imkan mı versin ? neyse işte. bu da yok anlayacağın. düz futbolcunun yapamayacağı her şeyi yapıyor mustafa. yürekten galatasaraylı oluşu da işin bonusu. kısaca *bu adam hem teknik hem de yürekten galatasaraylı.

    buraya kadar geldim leo ya bağlamazsam ölürüm arkadaş. bu leo nun yatacak yeri yok lan. antalya’dan 4 gol yedik. bu adam yerini kaybetmiş kulübede oturuyor. senin gibi kalecinin ben gözünü öpeyim e mi ?!?!?!?
App Store'dan indirin Google Play'den alın