• 1
    hukuki bilgileri de futbol bilgileri kadar. arda turan küfürlü tezahürat yapmıştır ve asla tasvip etmiyorum ama hem öznesi belli değil hem de maç boyunca kendine ve hocasına yapılan ağır küfürlü tahrike cevap vermiştir. bu şikayetçi hufederliler kendilerini muhatap kabul etmişlerse karşılıklı hakaretten ceza verilemez. kendilerini muhatap kabul etmiyorlarsa suçtan zarar görmeleri söz konusu olmadığından şikayet hakları yoktur.

    bu aklı evveller, 6 şubat 2021 galatasaray fenerbahçe maçında da var hakemleri hakkında şikayetçi olmaya karar vermiş ve savcılığa suç duyurusunda bulunmuşlardı. hatta bir de bildiri yayınlamışlardı. ne oldu koskoca bir hiç. burada da olacağı bu. 6222’ye giren suçu fener tribünlerindeki terbiyesizler işledi. onlarla ilgili de hem fatih terim hem de galatasaray kulübü gerekli şikayetleri yaptılar ve yapacalar.

    bunlar hukukçu olsa, iki saat boyunca kendi tribünlerinden yapılan küfre karşı şikayette bulunurlar. bunlar hukukçu olamaz çünkü hukukçu adaleti arayan, adaletin tecelli etmesini sağlayan demektir.

    kısacası hadi gidin yatın be...
App Store'dan indirin Google Play'den alın