• 399
    maç sonras entry girip okumadım ama genel paylaşımlara göre gergin geçen bir gece olmuş sonra twitter'a baktım yedlin ve marcao ya baya sallanmış falan güldüm geçtim.

    yahu takım açılmış gidiyor türkiye kupasında elensek nolur elenmesek olur. kupayı alsak sevincimiz 5 dakika sürüyor o kadar gereksiz bir turnuva taraftar olarak o kadar doymuşluk var kupaya karşı niye bu nefret söylemleri hemen bir yangın yapmalar cidden anlamsız.

    maç özelinde konuşursak takım derbi sonrası yorulmuş sonrasında eğlenceli günler geçmiş belli kupayı çok sallamamış üstüne alanya 90 dakika abartısız önde bastı evet ikinci yarı geriye çekildiler ama savunmada bile 1e1 sürekli baskı uyguladılar tebrik ediyorum bizden daha istekliydiler.
    biz ise ikinci yarı goller harici 3-4 net pozisyona girdik onları atsak maç farklı yere giderdi ama demek ki bugün şans alanya yanında olması gerekiyormuş.

    marcao hatalar yaptı olabilir 1 maçla gömmeye gerek yok her futbolcunun kötü günü olur, yedlin'e sallayanlar olmuş adam uçak gibi hızla gidiyor geliyor kesiyor daha ilk 90 dakikası bir sakin olsak zaten 1 üst modeli sana bedelsiz 1.2 maaşa düşmez. beklentileri belirli yerlerle koyarsanız tepkilerinizi ona göre daha rahat ayarlayabilirsiniz.

    hocanın yanlış tercihleri olabilir ama bu maç benim için çok büyük bir ölçü değil kötülediğimiz futbolcular kasımpaşa maçını veya ligde oynayacakları alanya maçına daha farklı konsantrasyon ile çıkıp maçı aldırabilirler tıpkı malatya maçını aldırdıkları gibi o yüzden biraz sakin olursak güzel olur.

    gedson kardeşime bir parantez gelsin fiziken henüz çok yetersiz bunu kendisinin başlığında daha önceden belirtmiştim mart başı tam olarak değerlendirmek lazım diye bugün çok kayboldu oyun içerisinde ama iki kere aksiyona girdi 1 tane gol attırdı 1 tane gol attı büyük merakla tam hazır halini bekliyorum seviyeyi acaba nerelere çekecek.

    son olarak mohamed sen neler yapıyosun sen neymişsin bu adam bize gomis etkisi yapıyor resmen, artık şu kafa golünü at sende rahatla bizde rahatlayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın