• 4823
    --- alıntı ---
    bizi üzen dost görünenlerin gülleri. hiçbiri dost değil. kimlerin gol yediğimizde alkış yaptığını, nasıl mutlu olduklarını, fenerbahçe galibiyetimize bile nasıl üzüldüklerini çok iyi biliyorum."
    --- alıntı ---
    bir klup başkanı cikacak ve icimizde en büyük rakibimize karşı aldigimiz galibiyete üzülenler var diyecek.o kulübün taraftarlari ve yöneticileri de herkes bunun doğru oldugunu bilecek,kimse itiraz etmeyecek.

    taraftar olarak biz klube herturlu destek olmak icin çabalarken, ufak büyük kendimize gore bir cok cefa cekerken. kulüpte, galatasarayin iyi olmasina üzülen insanin soz sahibi olmasi akil alir gibi değil.

    tamam takim o lisede kurulmuş saygimiz var ama artik alti üstü bir lise ve yeter artik dusun galatasarayin yakasından, kendi cikarlarini klup cikarlarindan üstün tutanların söz sahibi olduğu takimda benim kulübe üye olmaya bile hakkim olmamasini benim aklım almıyor. bu liseli zihniyetten kurtulmaya calismayan hicbir yönetimin de bundan sikayet etmeye hakki yoktur. galatasaray benimdir senindir o liseden mezun olanindir ama senden benden farkı yoktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın